Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Η άτυπη μάχη των πρώτων σκόρερ συνεχίζεται στον Ολυμπιακό



Η άτυπη μάχη των πρώτων σκόρερ συνεχίζεται στον Ολυμπιακό. Ο Ράφικ Τζιμπούρ επέστρεψε στην ενδεκάδα και σημείωσε γκολ φθάνοντας τα 9, όσα έχει ο Μιραλάς και ο Πάντελιτς, ο οποίος χθες έπαιξε μόλις δύο λεπτά!
Δηλαδή και οι τρεις έχουν πετύχει συνολικά 27 γκολ και ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 35 γκολ και την καλύτερη άμυνα (12 γκολ). Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί ότι ο Αλγερινός είναι ο βασικός φορ και εναλλακτική λύση ο Πάντελιτς.
Ο Σέρβος δεν αισθανόταν καλά την ώρα της αλλαγής του στο 90'. Δεν χωράνε στην ενδεκάδα οι Τζιμπούρ, Μιραλάς, Πάντελιτς;
Σύμφωνα με δημοσιεύμετα του τουρκικού Τύπου, ο Τζιμπούρ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε. Στα ρεπορτάζ αναφέται ότι ο Ολυμπιακός αξιώνει 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του!
ΣΕΝΑΡΙΑ
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας mercato365.com, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να αποκτήσουν το συντομότερο δυνατόν τον 30χρονο μεσοεπιθετικό της Μαρσέιγ, Λούτσο Γκονζάλες. Οι Γάλλοι κοστολογούν τον Αργεντινό προς 5 εκατ. ευρώ, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει η Φιορεντίνα και η Εβερτον.
Αλλα δημοσιεύματα φέρουν τις Πάρμα, Μπάρι και Νις να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Φρανσουά Μοντέστο (το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι). Πάντως η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα διατηρήσει στο έμψυχο υλικό της τον κορσικανό αμυντικό.
ΠΗΓΗ ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: