Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Έτσι δόθηκε το δαχτυλίδι στο κατ' όνομα ΠΑΣΟΚ!Όπως γράφει το olympiada εδώ και δύο εβδομάδες, ο Γιώργος δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει το κόμμα εάν δεν είχε εξασφαλίσει ασυλία για το μέλλον του αλλά και μελών της οικογενείας του.
Αυτός λοιπόν που του εγγυήθηκε και ως φαίνεται, τον έπεισε ότι μπορεί, δεν ήταν άλλος από τον… Βαγγέλη Βενιζέλο. Σε αυτό το μήκος κύματος, εγκειται και μία παραφιλολογία σχετικά με προσέγγιση Βενιζέλου – Σαμαρά υπό το βλέμμα “κάποιου” μεγαλοπαράγοντα που δεν θα θέλαμε να το πιστέψουμε. Γιατί εάν υπάρχουν τέτοιες “οικογενειακές αρετές”, τότε σίγουρα θεσμοθετούνται και “οικογενειακές ευθύνες”.
Φαίνεται όμως ότι αυτό το σενάριο σε συνδυασμό με την αναβολή του συνεδρίου, εξόργισε τους βαρώνους και ειδικά τον Ανδρέα Λοβέρδο που και αυτός είχε εγγυηθεί στον νυν πρόεδρο του κινήματος ότι θα περιφρουρούσε την υστεροφημία του. Η χθεσινή νύχτα λοιπόν ήταν γεμάτη εκρήξεις από όλους πλην Χρυσοχοΐδη που ουσιαστικά έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα δώσει ασυλία στον Παπανδρέου. Αντίθετα, προτίθεται να φέρει στο φως στοιχεία που τον αφορούν προκειμένου να σώσει ότι μπορει να σωθεί από τον κομματικό μηχανισμό ακόμα και αν χρειαστεί να ακρωτηριάσει μεγάλο μέρος του.
Η εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι καίει και την Διαμαντοπούλου που δεν έχει δημοσκοπικό έρεισμα ενώ ο ΣΚΑΪ που ήταν και το κυριο στήριγμα της στρέφεται πλεον στον Χρυσοχοΐδη.
Το “δαχτυλίδι” του Βενιζέλου θα έχει ως αντίλογο την οργή του Λοβέρδου για το “πούλημα” και τα στοιχεία που έχει στην φαρέτρα ο Χρυσοχοΐδης προκειμένου να ακυρώσει την δυνατότητα του ΓΑΠ να δώσει δαχτυλίδια.
Τι έλεγε ο Μάο; “Τοπική αναταραχή, ενδιαφέρουσα κατάσταση”. Εδώ θα τα μαθαίνετε πριν από όλους, όπως έχετε διαπιστώσει. Και ΠΑΣΟΚ έχω, λέγετεεεεε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: