Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Από πρώτος έως τέταρτος, όλα τα «σενάρια» για τον Ολυμπιακό!


Από πρώτος έως τέταρτος μπορεί να τερματίσει ο Ολυμπιακός στο πρώτο όμιλο της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. 

Οι «ερυθρόλευκοι» με την νίκη επί της Καντού και μετά την επικράτηση της Μπιλμπάο στην Πόλη στο ματς με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ προκρίθηκαν στο «Τοπ 16» της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης από την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, αλλά όλα τα ενδεχόμενα για την θέση, που θα τερματίσουν στην πρώτη τετράδα είναι ανοιχτά.


Πρώτος αναδεικνύεται ο Ολυμπιακός εάν νικήσει την Νανσί στην Γαλλία στην τελευταία αγωνιστική, νικήσει η Καντού την Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ στην Ιταλία και επικρατήσει εντός έδρας η Μπιλμπάο στον «ισπανικό εμφύλιο» της Κάχα Λαμποράλ. Τον Ολυμπιακό σε αυτό το «σενάριο» θα ακολουθήσουν οι Καντού (δεύτερη), Μπιλμπάο (Τρίτη), Κάχα (τέταρτη), ενώ μένει εκτός η Φενέρ.

Πρώτος αναδεικνύεται ο Ολυμπιακός εάν νικήσει την Νανσί, νικήσει η Καντού την Φενέρ και νικήσει η Κάχα στο Μπιλμπάο. Τότε τους «ερυθρόλευκους» ακολουθούν Κάχα (δεύτερη), Καντού (τρίτη) και Φενέρ (τέταρτη).  

Δεύτερος τερματίζει ο Ολυμπιακός εάν νικήσει την Νανσί, νικήσει η Φενέρ την Καντού και η Κάχα την Μπιλμπάο. Τότε η βαθμολογία θα είναι 1. Κάχα, 2. Ολυμπιακός, 3. Φενέρ και 4. Καντού.

Δεύτερος θα τελειώσει ο Ολυμπιακός εάν νικήσει την Νανσί και νικήσουν Φενέρ και Μπιλμπάο. Η βαθμολογία θα είναι σε αυτό το ενδεχόμενο 1. Φενέρ, 2. Ολυμπιακός, 3. Καντού και 4. Μπιλμπάο. 

Τρίτος τερματίζει ο Ολυμπιακός εάν ηττηθεί στο Νανσί και νικήσουν Κάχα και Φενέρ. Η βαθμολογία σε αυτό το «σενάριο» θα είναι 1. Κάχα, 2. Φενέρ, 3. Ολυμπιακός και 4. Καντού.

Τέταρτος τερματίζει ο Ολυμπιακός εάν χάσει στην Γαλλία και νικήσουν Φενέρ και Μπιλμπάο. Η βαθμολογία σε αυτό το ενδεχόμενο θα είναι: 1. Φενέρ, 2. Καντού, 3. Μπιλμπάο και 4. Ολυμπιακός.

Τέταρτος θα τερματίσει, επίσης, η ομάδα του Πειραιά εάν ηττηθεί στο Νανσί και νικήσουν Μπιλμπάο και Καντού. Η βαθμολογία σε αυτό το «σενάριο» θα είναι 1. Καντού, 2. Μπιλμπάο, 3. Κάχα, 4. Ολυμπιακός.
ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: