Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Χοιρινό Ψητό Κατσαρόλας με Μήλα


Ψητό χοιρινό στην κατσαρόλα, με μήλα, με χυμό μήλου και καραμελωμένα κρεμμύδια. Γεύση ιδιαίτερη, ελαφρώς γλυκιά, που στην επίγευσή της θυμίζει κάπως το γνωστό μας στιφάδο. Τρώγεται ευχάριστα και δεν απέχει από τις δικές μας, τις Ελληνικές, γευστικές απαιτήσεις και εμπειρίες.
Χοιρινό με διάφορα φρούτα, φρέσκα ή αποξηραμένα, όπως κυδώνια, δαμάσκηνα, σύκα είναι γεύσεις που τις συναντάμε σε πολλά μέρη της Ελλάδας.Ένα πιάτο Αγγλικής κουζίνας ταξιδεμένο και στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, που δεν μας ξενίζει. Απολαύστε το!εργασία: 00h:30′χρόνος: 03h:00′δύσκολο: 4/5...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es 
Από sintagoulis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: