Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος ύστερα από ξυλοδαρμό!

ΒΙΝΤΕΟ: Στο νοσοκομείο ο Απόστολος Γκλέτσος ύστερα από ξυλοδαρμό!

Καταγγελία ΣΟΚ από τον Απόστολο Γκλέτσο: «Μου είπαν για ναρκωτικά στην «Παραμυθοχώρα» και τρελάθηκα. Η Στυλίδα θα καθαρίσει… ή αυτοί ή εγώ»
Ο Δήμαρχος Στυλίδας είπε στο LR ότι του κατήγγειλαν, ότι αργά το βράδυ στην «Παραμυθοχώρα» κάποιοι είχαν κάνει χρήση αλκοόλ και ουσιών.
«Όταν ζήτησα να πάρω τα κλειδιά και τον λόγο από τους υπευθύνους, αντέδρασαν. Το κατήγγειλα επίσημα και στην Αστυνομία. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αυτοί που ευθύνονται θα φύγουν από τη Στυλίδα».
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου – ώρα 14.31: Δείτε το βίντεο με τις απίστευτες καταγγελίες του Απ.Γκλέτσου
Ο Απόστολος Γκλέτσος νοσηλεύεται το νοσοκομείο Λαμίας όπως και ο συνεργάτης του Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στυλίδας και υπεύθυνος της «Παραμυθοχώρας» Ευάγγελος Κυριακίδης, με τον οποίο είχε σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δυο στο νοσοκομείο Λαμίας.
Οι καταγγελίες του Δημάρχου Στυλίδας στο LamiaReport  είναι πολύ σοβαρές και όπως είπε στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο τις έκανε στην Αστυνομία και στους άνδρες της Ασφάλειας, που μετέβησαν στο νοσοκομείο.
Ο Δήμαρχος Στυλίδας, όπως μας κατήγγελε, ζήτησε τα κλειδιά της «Παραμυθοχώρας» από το συνεργάτη του, μετά από καταγγελίες που είχε για χρήση ουσιών αργά τη νύχτα.
Ο συνεργάτης του αρνήθηκε και ακολούθησε συμπλοκή. «Η Στυλίδα θα καθαρίσει από τους αλήτες. Ή αυτοί ή εγώ… όταν άκουσα τις καταγγελίες τρελλάθηκα…» είπε μεταξύ άλλων.
Δείτε το βίντεο:
 LamiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια: