Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Μετά την κατακραυγή κατέβαλαν Οκτώβριο και Δώρο Χριστουγέννων στους απλήρωτους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ


Η φωτό από το skeftomasteellhnika
Σε κλίμα πανικού και κάτω από την δημοσιοποίηση του θέματος τελικός  χθες το βράδυ μπήκαν στους λογαριασμούς τον υπαλλήλων ο μισθός του Οκτωβρίου και το δώρο το Χριστουγέννων. Και φυσικά ούτε λόγος για την μισθοδοσία Νοεμβρίου αλλά και Δεκεμβρίου που πρέπει να καταβληθούν μέχρι την άλλη Παρασκευή.
Εδώ θα είμαστε... και θα περιμένουμε..
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανέδειξαν το θέμα μας και να σημειώσουμε τα εξής:
-Έχουμε αφήσει σε κάθε ανάρτηση όλα τα σχόλια των επισκεπτών (300 σχόλια περίπου) για να τα δουν τα << μεγάλα κεφάλια>> του κόμματος, και να αναρωτηθούν αν αυτά τα αισθήματα έχει ο κόσμος για τους απλούς εργαζόμενους.. τι νιώθουν για τους ίδιους.. 
-Για εμάς η μάχη συνεχίζετε μέχρι να καταβληθούν  όλα τα δεδουλευμένα!!! 
-Το blog δεν θα κλείσει ακόμα και να καταβληθούν (όσο για την ονομασία θα το ρυθμίσουμε), και θα εκφράζουμε τις απόψεις μας σε θέματα που αφορά τα εργασιακά και τις συντάξεις κυρίως στον ιδιωτικό τομέα που ανήκουμε..
-Ακούσαμε πολλά.. ότι δεν είμαστε εργαζόμενοι.. ότι είμαστε φάρσα... ότι παίζουμε το παιχνίδι του τάδε και του άλλου,  κλπ..
Απαντάμε:
Είμαστε εργαζόμενοι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και όποιος προσπαθήσει να μας εμπλέξει σε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που εκφράζουμε  είμαστε σε θέση να το αποδείξουμε να τον διαψεύσουμε. 
Τέλος θα θέλαμε πραγματικά, την ίδια απήχηση και έκταση που πήρε η δική μας υπόθεση , να είχαν την ευκαιρία ανάδειξις εργαζόμενοι σε δεκάδες επιχειρήσεις που είναι απλήρωτοι, σε κάθε γωνία τη χώρας, άνεργοι, και απελπισμένοι.
Εμείς όποια ανακοίνωση λάβουμε για καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων σε οποιονδήποτε χώρο θα την αναρτήσουμε.
Καλές γιορτές..
(Σημ. μην επιχειρηθεί αυτό το blog να <<περάσει>> ως το << ανθρώπινο >> πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ.. δανειζόμενοι μια φράση των εργαζόμενων του alter .. θα είμαστε αμείλικτοι!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: