Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Το κλιματιστικό "σκότωσε" παππούδες και εγγονάκι


Σε δηλητηρίαση οφείλεται, όπως όλα δείχνουν, η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Πλωμάρι της Λέσβου με θύματα ένα ζευγάρι και το εγγονάκι τους, στο σπίτι των οποίων ξέσπασε πυρκαγιά. Η έρευνα της Πυροσβεστικής αποκάλυψε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από έκρηξη σε συσκευή κλιματισμού!
     

Όλα δείχνουν ότι ο 59χρονος παππούς βρισκόταν στο λουτρό του σπιτιού όταν έγινε η έκρηξη και πετάχτηκε έξω χωρίς ρούχα αφήνοντας την βρύση ανοιχτή, στην προσπάθειά του να σβήσει την φωτιά πριν εξαπλωθεί! Όμως, τα τοξικά αέρια από το air condition τον έκαναν να χάσει τις αισθήσεις του και να ξεψυχήσει από δηλητηρίαση, γι’ αυτό και υπέστη μικρής έκτασης εγκαύματα στο σώμα του.
      
Την ίδια ώρα, η 51χρονη σύζυγός του προσπάθησε να βγει από το παράθυρο του πρώτου ορόφου μαζί με το μόλις πέντε χρόνων εγγονάκι της, αλλά δεν πρόλαβαν! Τα δηλητηριώδη αέρια τους πρόλαβαν και σωριάστηκαν στο δάπεδο δίπλα στο παράθυρο, όπου βρέθηκαν νεκροί! 

Για τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία, γίνεται έρευνα από ειδικό κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων που έφτασε στη νησί από την Αθήνα.


ΠΗΓΗ.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: