Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Πρώτο βήμα για πρόκριση ο Ολυμπιακός


Χωρίς να δυσκολευτεί, ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τη Χαποέλ Κφαρ Σαμπά στο κλειστό του Ρέντη και απέχει μία νίκη από την πρόκριση στους "32" του Challenge Cup.



Εύκολη δουλειά είχαν οι "ερυθρόλευκοι" απέναντι στους Ισραηλινούς στο κλειστό του Ρέντη, καθώς έφτασαν στη νίκη με 3-0, γνωρίζοντας αντίσταση μόνο στο 3ο σετ.

Πλέον, στον επαναληπτικό που διεξάγεται την επόμενη Τετάρτη (21/12, 20:15) στο "Metrowest Sport Palace" της Ραανανά, η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ, προκειμένου να βρεθεί στους "32" της διοργάνωσης.
Σε περίπτωση που ηττηθεί, θα ακολουθήσει το "χρυσό" σετ, όπου θα κριθεί το ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για τους "32", όπου περιμένει η φινλανδική Ίσκου Τάμπερε.

"Περίμενα το παιχνίδι λίγο πιο δύσκολο. Ισως αυτό να λειτούργησε θετικά στην ομάδα κι επικρατήσαμε με σχετική άνεση. Η πρόκριση δεν έχει κριθεί και θεωρώ ότι ο αγώνας στην έδρα τους θα είναι σαφώς δυσκολότερος καθώς θα αγωνιστεί και ο βασικός τους πασαδόρος. Με τον επαναληπτικό θα ασχοληθούμε από την Κυριακή καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική διαφορά. Είναι ένα ντέρμπι που  για να το κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε σχεδόν τέλεια", τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Τα σετ: 25-16, 25-15, 25-22

Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Χιμένες 11, Πετρέας 5, Φιλίποβ 2, Νοβότνι 14, Κοκκινάκης 9, Ανδρεάδης 9, Κουζούνης (λ, 62% υπ.) / Κανέλλος 1, Μάρκου 1, Ιωάννου 1, Σωτηρίου
Χαποέλ Κφαρ Σαμπά (Μπαράμ): Αβιγκντόροβ 2, Σπίτσερ, Οχάνα 5, Μπεν Γκαλ 8, Μπρέκελ 4, Πέχερζ 15, Γκούρεβιτς (λ, 53% υπ.) / Μπούκρα 1, Λίβνι 2


Δεν υπάρχουν σχόλια: