Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Στη Νιόν το μυαλό του Ολυμπιακού


Στη Νιόν είναι στραμμένη η προσοχή των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Εκεί, όπου στις 14:00 θα πληροφορηθούν τον αντίπαλό τους στη φάση των 32 του Europa League, αλλά και τις υποψήφιες ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση, αν ξεπεράσουν τον πρώτο "σκόπελο" του Φεβρουαρίου.


Κατά την επιστροφή της αποστολής από την Λιβαδειά, έγιναν ορισμένες συζητήσεις από τους ποδοσφαιριστές για το ποιες ομάδες δεν θα ήθελαν να βρουν στον δρόμο τους. Όχι ότι είναι φόβητρα, αλλά ομάδες όπως η Πόρτο και ο Άγιαξ ή ακόμα-ακόμα η Ουντινέζε κι η ανεβασμένη Στόουκ Σίτι, είναι ομάδες που θα ήθελαν να τις αποφύγουν οι "ερυθρόλευκοι".

Αγωνία υπάρχει για το ποιον αντίπαλο θα βγάλει η κληρωτίδα. Την τελευταία φορά που είχε προκριθεί σε αυτή τη φάση του Europa League, η κλήρωση είχε βγάλει την γαλλική Σεντ Ετιέν. Και τότε ήταν με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του ο Ολυμπιακός. Τώρα στο γκρουπ των "αδυνάτων" δεν υπάρχουν γαλλικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στο γκρουπ των "ισχυρών" θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία εκ των Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία), Ανόβερο (Γερμανία), Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), Λάτσιο (Ιταλία), Στόουκ Σίτι (Αγγλία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Άλκμααρ (Ολλανδία), Μπράγκα (Πορτογαλία), Ουντινέζε (Ιταλία), Στεάουα (Ρουμανία), Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία), Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία), Πόρτο (Πορτογαλία), Άγιαξ (Ολλανδία), Τράμπζονσπορ (Τουρκία) και Βικτόρια Πίλζεν (Τσεχία).

Υπομονή, λοιπόν, λίγες ώρες, μέχρι να μάθουν ο Βαλβέρδε κι οι ποδοσφαιριστές του ποια ομάδα θα συναντήσουν στους 32 της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
nooz.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: