Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

VIDEO:"Πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών έφερε στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ"

VIDEO:Πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών έφερε στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ
Τη γνωστή δήλωσή του «Μαζί τα φάγαμε», που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, συνεχίζει να υποστηρίζει ο Θ. Πάγκαλος. Aνακοίνωσε μάλιστα ότι θα γράψει βιβλίο σχετικά με το θέμα και τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές το 1985 χάρη «σε ένα πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών». 


Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε τα παραπάνω σε παρέμβασή του μέσω βίντεο στο συνέδριο-συζήτηση IQ2 με θέμα «Μαζί τα φάγαμε;», που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στην οποία, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε σθεναρά τη δήλωσή του και εμφανίζεται έκπληκτος από τον σάλο που δημιουργήθηκε.


«Αυτή η επιτυχία των τεσσάρων λέξεων με αποθράσυνε. Όχι μόνο σκοπεύω να επιμείνω, άλλα σκοπεύω να γράψω κι ένα βιβλίο που θα εξηγώ γιατί όλοι μαζί τα φάγαμε, ποιοι είμαστε, πότε τα φάγαμε και με ποιο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.






Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης τόνισε ότι η ρίζα του κακού φύτρωσε το 1985, όταν το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές χάρη «σε ένα πρωτοφανές όργιο παροχών και διορισμών».  


Όπως τόνισε, μάλιστα, ο ίδιος «αναγνωρίσαμε, τότε την φαυλοκρατία που ήταν ενδημικό χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας».

Πηγές Επίκαιρα/ theinsider.gr 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άντε γαμήσου βούβαλε!