Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Αυτός είναι ο «κύριος 19 εκατ. ευρώ φέσι»


Πλούσια ήταν η αθλητική δράση του κ. Αναστάσιου Κιόλογλου ο οποίος χρωστά 19 εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από χορηγός της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ το 2002 μέσω της εταιρείας του Fiore Di Bagno την ίδια χρονιά ήταν χορηγός και όλου του τοπικού πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ. 


Την ίδια περίοδο ήταν χορηγός και της ΜΕΝΤ ενισχύοντάς την οικονομικά στην άνοδό της στην κατηγορία της Α1. Την περίοδο 2001- 2002 ήταν χορηγός και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νάουσας. 

Κολλητός του φίλος ο πρώην πρόεδρος της ΜΕΝΤ και μεγαλοεργολάβος της Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Πάππας. 

Ο Αναστάσιος Κιόλογλου παραμένει ελεύθερος μετά τη σύλληψή του την περασμένη Τρίτη το πρωί ενώ περιμένει στα μέσα Ιανουαρίου να εκδικαστεί η υπόθεσή του με το χρηματισμό των εφοριακών στους οποίους είχε δώσει λεφτά για να αλλάξουν προς το καλύτερο τις καταθέσεις του όταν είχε συλληφθεί το 2003 για υπόθεση εικονικών τιμολογίων. Τότε ασκήθηκαν ποινικές διώξεις στον ίδιο και στα παιδιά του, για έκδοση εικονικών τιμολογίων. 

Σε έλεγχο του ΣΔΟΕ που είχε προηγηθεί τότε, διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων για τις οποίες υποβλήθηκαν πρόστιμα και κατατέθηκαν σχετικές εκθέσεις στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Βάσει αυτών των αποδεικτικών στοιχείων, ο 66χρονος σήμερα επιχειρηματίας και οι γιοι του καταδικάστηκαν σε πολυετείς ποινές φυλάκισης τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο του 2005, κατά των οποίων άσκησαν έφεση.

 Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: