Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

thumb
Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Στον γύψο οι εκλογές» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για όλο το παρασκήνιο που επιβάλλει την αναβολή εκλογών με πρόσχημα την προσαρμογή του Συντάγματος στις αποφάσεις των Συμβουλίων αρχηγών των κρατών της ΕΕ... Η αναθεώρηση του Συντάγματος βάσει των επιταγών της τρόικας, το κόψιμο μισθών και στον ιδιωτικό τομέα, οι απολύσεις στο δημόσιο, η διάλυση του κοινωνικού κράτους και η θεσμική κατοχύρωση του Μεσαίωνα, είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν για το 2012 οι τροϊκανοί, ενώ με την ευκαιρία οι ντόπιοι ρουφιάνοι τους προσπαθούσαν να επιβάλλουν μέτρα χωρίς να προβλέπονται από τα μνημόνια.

ΠΑΣΟΚ: Ο Παπανδρέου σε κάθε περίπτωση θα είναι εκεί μέχρι τον Ιούνιο και θα καθορίσει τις αποφάσεις για τη μάχη του κόμματος στις εκλογές, αλλά και τις διαδικασίες για την ανάδειξη προέδρου στο Κίνημα. Η παρέμβαση του στο Πολιτικό Συμβούλιο
ΕΦΡΑΙΜ-ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ: 500 χρόνια… παρασκήνιο. Ιστορική αναδρομή της άγριας σύγκρουσης για τον έλεγχο της χερσονήσου του Άθω. Ο παμπόνηρος καλόγηρος και ηγούμενος εκμεταλλεύεται τον μακραίωνα θρησκευτικό μεσσιανισμό της Ρωσίας σε αντάλλαγμα την υποστήριξη της στο θέμα της προφυλάκισης του. 
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: Τι κρύβει η εμφύλια σύγκρουση στη Συρία. Πως το ΝΑΤΟ χτυπά το καθεστώς Άσαντ έχοντας σαν κύριο στόχο το Ιράν. Επικίνδυνη συγκέντρωση δυνάμεων στην ανατολική μεσόγειο.
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Όλα τα όρια ηλικίας για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Δυο άκρως αποκαλυπτικές εκθέσεις για τους απατεώνες  της κλιματικής αλλαγής: η πρώτη αποκαλύπτει με ονόματα τις 20 πιο ρυπογόνες βιομηχανίες που αποτρέπουν την αποτελεσματική κλιματική νομοθεσία και η δεύτερη αποκαλύπτει πώς το Σύστημα Εμπορίας Δικαιωμάτων Εκπομπών, το λεγόμενο και χρηματιστήριο των ρύπων, έχει μετατραπεί σε «παιδική χαρά» για τους κερδοσκόπους. Ακόμα: Το κόλπο γκρόσο με την αύξηση του  Ειδικού Τέλους για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και το «ηλεκτροσόκ» στην τσέπη των καταναλωτών, το Ελληνικό και τα «κορόιδα» οι Αμερικανοί, οι «άνεμοι πολέμου» στην Ικαρία και ένας «εδαφοξύστης» στα έγκατα της γης.
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Η Ελένη Ράντου σκίζει φέτος στο θέατρο με την παράσταση «Κατάδικός μου» και μας μιλάει για την κρίση χωρίς να μασάει τα λόγια της ούτε να κωλώνει πουθενά. Ακόμη: Συναυλίες, παραστάσεις, ταινίες, δίσκοι της χρονιάς που ξεκίνησε, Καζαμίας 2012, Ολυμπιακό Trainspotting, Όταν έκλαψε ο Νίτσε και η Οδύσσεια σε κόμικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: