Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Σπάμε τη φίμωση των καθεστωτικών ΜΜΕ! Η σημερινή πολιτική κατάθεση του Στέφανου Τζουμάκα…


Τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ του καθεστώτος φιμώνουν το αντιμνημονιακό ΠΑΣΟΚ
Κόπηκε” από τα κανάλια των νταβατζήδων δημοσίων έργων, μιας και δεν είναι στο πλαίσιο των τηλε-πολιτικών που ελέγχει το κατεστημένο τους.
Τα ελεύθερα ιστολογοφόρα (blogs), θα σπάσουν τη δικτατορία των ΜΜΕ.
Σε μια κρίσιμη φάση της ελληνικής πολιτικής, η φίμωση μιας φωνής που καταγγέλλει τον νεοφιλελευθερισμό, τα δεσμά των μνημονίων της τρόικας και των ντόπιων υπαλλήλων της, μέσα από το Kίνημα ΠΑΣΟΚ κι όχι από τους υποψήφιους που με δόντια και νύχια (συμπεριλαμβανομένου και πρωτοστάτη του Γ. Παπανδρέου) υπηρέτησαν το διεθνές τραπεζικό σύστημα (άραγε με τι ανταλλάγματα;), μιας φωνής που ξεχωρίζει το σοσιαλισμό από την λεγόμενη «κεντροαριστερά», που βάζει ζητήματα μιας συνεργασία ΟΛΗΣ της αριστεράς με κέντρο τον άνθρωπο, μας βρίσκει συναγωνιστές.
Η ανακοίνωση της αντιμνημονιακής υποψηφιότητας στο ΠΑΣΟΚ από τονΣτέφανο Τζουμάκα, στη Συνέντευξη Τύπου (12 Γενάρη 2012 – ΕΣΗΕΑ) «κόπηκε» σε όλα τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ του καθεστώτος.
Οι ερωτήσεις και η απάντηση για την υποψηφιότητα του έγιναν από ρεπόρτερ της Ελεύθερης, Ανεξάρτητης, Δημοκρατικής τηλεόρασης «114» . Αύριο όλη η συνέντευξη του Στέφανου Τζουμάκα και το πολιτικό πλαίσιο του αντιμνημονιακού κινήματος στο ΠΑΣΟΚ, από το «114 ».
Σπάμε τη φίμωση των καθεστωτικών ΜΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: