Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Εργοτέλης και Αστέρας Τρίπολης άρχισαν με νίκες το δεύτερο γύρο

Εργοτέλης και Αστέρας Τρίπολης άρχισαν με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα της Κρήτης νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο, ενώ στην Τρίπολη, ο Αστέρας πήρε τους βαθμούς απέναντι στον Παναιτωλικό.


Στο Ηράκλειο, λοιπόν, ένα γκολ του Λεάλ ήταν αρκετό για να επανέλθει στις νίκες ο Εργοτέλης. Το 1-0 έγινε με χτύπημα πέναλτι από τον Ουρουγουανό φορ στο 15'. Η παράβαση καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κουτσιανικούλη από τον Τσότσαλιτς.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος θέλησε να αντιδράσει, ήταν όμως δύσκολο να τα καταφέρει και ο Εργοτέλης πήρε βαθμολογική ανάσα.

Διαιτητής:Στυλιάρας.

Κίτρινες:Σάμαρης, Τζούνιορ, Κούτσι, Γιαλούσης, Βίσιο, Φραγκουλάκης.

Εργοτέλης: Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Μπέτο (76' Κυριακίδης), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Τζούνιορ, Τζανακάκης(72' Γιαλούσης), Λεάλ, Κατσικοκέρης(88' Μπούντιμιρ), Κουτσιανικούλης.

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Κούρος, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ομο, Σάμαρης, Σκέμπρι, Κούτσι, Γουνδουλάκης(79' Σταυροθανασόπουλος), Κολοβός(44' Αμπντουλάγιεφ).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ


Στην Τρίπολη, ο Αστέρας πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό.

Το γκολ για το 1-0 ήρθε στο 34' με σουτ από πλάγια θέση του Πιπίνη. Να σημειωθεί ότι ο Παναιτωλικός διαμαρτυρήθηκε για τη φάση του 77', όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ράγιος, αλλά ο ρέφερι Κάκος διέταξε να συνεχιστεί το ματς.



Διαιτητής: Κάκος.

Κίτρινες: Ουσέρο, Παλαιολόγος, Πουλίδο, Εντζεγκουέλε, Καμαρά, Πασάς.

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Τσαμπούρης(46' Ναβάρο), Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης(80' Φορμίκα;), Μπρέσκα, Χουανίτο, Ράγιος, Ουσέρο, Αργυρόπουλος, Περόνε.

Παναιτωλικός:Μπλάζιτς, Σιόντης(46' Μουμίν), Εντζεγκουέλε, Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Ρότσα, Καμαρά, Πασάς(68' Θεοδωρίδης), Κούσας, Μπουμάλ(52' Καραμαλίκης).
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: