Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση Καρχιμάκη στη ΝΔ για το άνοιγμα λογαριασμών στην Ελβετία


Ευθεία επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης για το θέμα του ανοίγματος λογαριασμών Ελλήνων βουλευτών στην Ελβετία.
Η δήλωση του αναφέρει:
«Όσοι αρνούνται να ανοίξουν πιθανοί λογαριασμοί στην Ελβετία, σημαίνει ότι κάτι φοβούνται. Η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς με την άρνηση τους αυτή, δείχνουν και κάτι να φοβούνται και κάποιους από τη ΝΔ να θέλουν να συγκαλύψουν. Όταν κάποιος είναι καθαρός ούτε φοβάται, ούτε αναζητά προσχήματα. Κανένα Κοινοβούλιο δεν έχασε το κύρος του, υιοθετώντας προτάσεις που συμβάλλουν στο να υπάρχει έλεγχος και απόλυτη διαφάνεια. Οι πολίτες που μας παρακολουθούν και μας κρίνουν, αντιλαμβάνονται τι σημαίνει η άρνηση της ΝΔ.»
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ. Μιχελάκης είχε δηλώσει: «Αυτοί που διέσυραν τη χώρα μας σαν διεφθαρμένη, ζητούν από τους βουλευτές ώς και… ελβετικό πιστοποιητικό ότι δεν είναι κλέφτες! Προφανώς, αργότερα θα ζητήσουν ανάλογα πιστοποιητικά… τιμιότητας και από τους άλλους φορολογικούς παραδείσους. Αστεία πράγματα… Αφήστε που οι απατεώνες τα έχουν σε offshore και μια τέτοια κίνηση θα τους αθώωνε κι από πάνω… Σε αυτό το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, που -για λόγους λαϊκισμού- ρίχνει το κύρος της ελληνικής Βουλής, εμείς δεν συμμετέχουμε»
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: