Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Χάος και εγκατάλειψη στον Άγιο Κοσμά


Ό,τι κι αν συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στον Αγιο Κοσμά, δεν προκαλεί καμία εντύπωση. Αλλωστε διοίκηση δεν υπάρχει εδώ και μήνες, η φύλαξη του χώρου έχει σταματήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων, με αποτέλεσμα η κατάσταση τόσο στις αθλητικές εγκαταστάσεις όσο και στους ξενώνες να «μυρίζει» εγκατάλειψη. 


Κάπως έτσι άρχισαν και τα σοβαρά κρούσματα κλοπών τον Οκτώβριο. Θύμα; Ο Κυριάκος Ιωάννου. Ο Κύπριος άλτης του ύψους, επέστρεψε στο δωμάτιό του μετά την απογευματινή προπόνηση και βρέθηκε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Κλέφτες είχαν παραβιάσει την πόρτα του δωματίου του, του έκλεψαν χρήματα, τραπεζικές κάρτες και φορητούς υπολογιστές. «Πρέπει να ευαισθητοποιηθεί κάποιος, γιατί έχουμε γίνει ξέφραγο αμπέλι. Οποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Βλέπεις κόσμο να κυκλοφορεί στους ξενώνες που δεν έχει καμιά δουλειά να βρίσκονται εκεί. Δεν μπορώ να ανοίξω την κουρτίνα του δωματίου γατί περνάνε άσχετοι και ρωτάνε διάφορα», είπε αγανακτισμένος ο αθλητής για να συμπληρώσει: «Δεν ξέρω πώς πρέπει να λέγεται. Αθλητικό κέντρο ή κάπως αλλιώς; Μπήκαν στο δωμάτιό μου μεταξύ 16.30 και 18.00 που είχα προπόνηση. Προφανώς και το έκανε κάποιος που παρακολουθούσε τις κινήσεις μου, που ήξερε πότε θα λείπω. Που κυκλοφορεί μέσα στον Αγιο Κοσμά. Εγώ είμαι διατεθειμένος ό,τι ζημιές έχουν γίνει να τις φτιάξω μόνος μου και παράλληλα να βάλω πόρτα ασφαλείας και συναγερμό. Αν μου πούνε όμως σε έναν μήνα να φύγω; Το μαγαζί είναι κλειστό. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν λέω ότι πλέον ζω στην Ελλάδα για το προπονητικό κέντρο. Απλώς ζω στην Ελλάδα και πηγαίνω αλλού για προετοιμασία. Δεν ξέρω, μπορεί όλη αυτή η κατάσταση να είναι και αφορμή για να φύγουμε από εδώ», κατέληξε. 

Ο έλεγχος στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά έχει χαθεί εδώ και καιρό. Να τονιστεί πως στους αθλητές έχει σταλθεί από τον Ιούνιο έγγραφο το οποίο αναφέρει ότι πρέπει να αφήσουν τους ξενώνες ώστε να ανακαινιστούν οι χώροι.

ΠΗΓΗ stivoz.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: