Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση Σαλαγιάννη-Αντωνίου κατά Νίκου Παπανδρέου για τους ραγιάδες (Βίντεο)

Επίθεση Σαλαγιάννη-Αντωνίου κατά Νίκου Παπανδρέου για τους ραγιάδες

Αυστηρή κριτική δέχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου από τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου Νίκο Σαλαγιάννη και Τόνια Αντωνίου για την επιστολή του αδελφού του Νίκου Παπανδρέου στο iefimerida.gr με την οποία χαρακτήριζε ραγιάδες τα μέλη του υπουργικού Συμβουλίου.

Ο κ. Σαλαγιάννης που άνοιξε τη σχετική συζήτησε κατηγορησε τον πρωθυπουργό ότι λειτούργησε ως απόλυτος κυρίαρχος και όχι ως εκλεγμένος πρόεδρος.
 Ο κ. Παπανδρέου τον διέκοψε εκνευρισμένος λέγοντας: «Αρα έχει δίκιο ο αδελφός μου».
Ο βουλευτής Καρδίτσας του είπε ότι ο αδελφός σας μίλησε ως εκπρόσωπος δυναστείας με τη νοοτροπία του πρίγκηπα και χαρακτήρισε μεγάλο λάθος την αποστολή της επιστολής με την οποία ο Νίκος Παπανδρέου απαντούσε στο άρθρο του Χρήστου Ράπτη για τη διακυβέρνηση της χώρας από τον τέως πρωθυπουργό.
Τη σκυτάλη έλαβε αμέσως μετά η βουλευτής Φθιώτιδας Τόνια Αντωνίου η οποία μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι δεν αισθάνεται ούτε ραγιάς ούτε ότι πάσχει από ραγιαδισμό.
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες, ουσιαστικά κάλυψε τον αδελφό του και δήλωσε ότι στην οικογένειά του λειτουργούν δημοκρατικά και ότι ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί σωστό.

Πηγή iefimerida.gr/ το βίντεο από TheArestos

Δεν υπάρχουν σχόλια: