Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΣΕ ΕΜΑΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ


ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΣΕ ΕΜΑΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Στο διάβα της Ιστορίας ενός λαού δεν είναι πολλές οι φορές που πρέπει ο λαός αυτός να λάβει κορυφαίες για την Ιστορία του αποφάσεις. Αποφάσεις που σηματοδοτούν την πορεία του, ακόμα και την ίδια την συνέχιση της ύπαρξής του.
Πολλές φορές η ζωή ενός ανθρώπου περνά χωρίς ο ίδιος να κληθεί να πάρει θέση για τον ίδιο και τους ομοεθνείς του, μπροστά στα ιστορικά μεταίχμια αυτά.
Για εμάς, για τους Ελληνες και τις Ελληνίδες, αυτή η ιστορική στιγμή είναι παρούσα. Είναι η στιγμή της απόλυτης ιστορικής ευθύνης για όλους μας. Της ευθύνης για την ίδια μας την ζωή, της ευθύνης για τα παιδιά μας, της ευθύνης για το μέλλον του ελληνικού έθνους. Είναι η στιγμή που η βούληση του Ελληνα καλείται ξανά να χτυπήσει τις καμπάνες της δικής του και της παγκόσμιας ιστορίας.
Στην πραγματικότητα εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη περιμένουν από τον Ελληνα άνθρωπο να πραγματώσει τον παγκόσμιο ιστορικό του προορισμό, να ξαναδώσει νέο φως στην οικουμένη που σκοτείνιασε, σκλαβώθηκε και οδηγείται προς την απαξίωση και την καταστροφή. Το φως αυτό δεν είναι άλλο από το φως μιας ανθρωποκεντρικής δημοκρατικής κοινωνίας. Το φώς αυτό δεν είναι άλλο από το αιώνιο ελληνικό ιστορικό κοινωνικό και φιλοσοφικό ζητούμενο. Το φως αυτό είναι το φως που όλοι έχουμε κρυμμένο μέσα μας και σιγοκαίει στα νάματα της ιστορίας μας.  
Ολος ο πλανήτης, ολάκερη η οικουμένη, περιμένει από εμάς τους Ελληνες να δείξουμε το δρόμο για την ανθρωπότητα και για την παγκόσμια κοινωνία της ελευθερίας. Εμείς είμαστε οι εφευρέτες της παγκόσμιας ιστορίας και στην δική μας σκέψη έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους οι λαοί όλου του πλανήτη, ακόμα και αυτοί οι καταφρονεμένοι που μπορεί να μην ξέρουν την Ελλάδα, αλλά έχουν την Ελλάδα μέσα τους.
Η Ελλάδα και εμείς οι Ελληνες βρισκόμαστε σε ένα κομβικό ιστορικό σημείο και πρέπει να αποφασίσουμε, εάν θα συνεχίσουμε να αφανιζόμαστε μέσα στον άγριο και καταστροφικό ραγιαδισμό που επιβάλλουν τα ξένα κέντρα αποφάσεων και οι ντόπιοι συνεργάτες τους ή εάν θα δώσουμε στην Ελλάδα μια νέα ιστορική οντότητα και πορεία.
Στις Βρυξέλλες, στην Ουάσιγκτον και σε άλλα μέρη του πλανήτη μια νέα «Ιερά Συμμαχία» ξαναστήνει αυτοκρατορίες και απεργάζεται σχέδια κατά των λαών για να μετατρέψει τον πλανήτη σε ένα συνονθύλευμα υπηκόων και δουλικών, σε ένα κάτεργο άγριας εκμετάλλευσης. Δεν πρόκειται για το τέλος της Ιστορίας, αλλά για το τέλος των Εθνών, το τέλος της ανθρώπινης ελευθερίας και του πολιτισμού. Ας δουν γύρω τους τον πλανήτη όσες και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται και ας εννοήσουν ότι στόχος μιας παγκόσμιας στοάς έχει γίνει ο άνθρωπος και η ελευθερία του, στόχος τους είναι η εξουσία πάνω μας και πάνω στα παιδιά μας. Ας δουν και ας δούμε γύρω μας εδώ στην Ελλάδα τα εκατομμύρια των καταφρονεμένων ανθρώπων, των άνεργων, των καταπιεσμένων εργαζόμενων, των ανθρώπων που ζουν μέσα στην συστηματική απαξίωση και αβεβαιότητα και θα καταλάβουμε το οικτρό παρόν και το εγκληματικό ζοφερό μέλλον που μας ετοιμάζουν. 
Στην Ελλάδα, η μεταπολίτευση δεν ήλθε ποτέ, όπως δεν ήλθε και η λευτεριά του λαού της. Με ένα Σύνταγμα άχρηστο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους, κάποιες φάρες και συμφέροντα συνέχισαν να διαφεντεύουν τις τύχες των Ελλήνων και να μας εκμεταλλεύονται, άλλοτε χαϊδεύοντας τα αυτιά μας και άλλοτε απειλώντας με καταστροφές και με την στέρηση των αναγκών μας. Δεχθήκαμε και δεχόμαστε άγριους εκβιασμούς για να υποκύψουμε ξανά και ξανά στην ορέξεις τους, στην εκμετάλλευση, στην αφάνεια. Μας ζητούν την ζωή και την αξιοπρέπειά μας, όση μας απέμεινε από την ληστεία της ζωής και της ανάσας μας.
Η Ευρωπαϊκή Ενωση, αυτό το συνδικάτο συμφερόντων διατάζει την υποτέλεια, την απώλεια της ανθρώπινης και της εθνικής συνείδησης και μας θέτει εμάς και άλλους λαούς υπό την απόλυτη εκμεταλλευτική επικυριαρχία της. Η μπότα της νέας αυτοκρατορίας του φόβου και της ντροπής επιθυμεί να πατήσει πάνω μας για να συντρίψει τα οστά και τα ιερά μας, τα δικά μας και κάθε ευρωπαϊκού λαού. Η πορεία της χώρας μας στην Ε.Ο.Κ. και Ε.Ε. μπορεί ακόμα και εκ του αποτελέσματος να επιβεβαιώσει τον απατηλό σκοπό του άθλιου συνδικάτου και των ντόπιων δοσίλογων. Μετά από 32 χρόνια πορείας στον άθλιο μηχανισμό εμείς και εκατομμύρια άλλοι Ευρωπαίοι βρισκόμαστε μπροστά σε νέες πιο άγριες συνθήκες απαξίωσης, ανασφάλειας και επιβαλλόμενης συστηματικά αθλιότητας.
Σήμερα, στις μέρες της εξαθλίωσης που μας έφεραν αυτοί και οι επιλογές τους, ζητούν να εξαγοράσουν κάθε κομμάτι της Ελλάδας, να υποθηκεύσουν οριστικά το μέλλον μας, χωρίς τίποτα από την κληρονομιά που λάβαμε να παραμείνει δικό μας, χωρίς τίποτα να παραμείνει ελληνικό για να το παραδώσουμε στις γενιές που θα έλθουν. Αθλιοι δοσίλογοι μεταπράτες, υπόλογοι της εθνικής καταστροφής ετοιμάζονται πρόθυμα να ξεπουλήσουν την πατρίδα και τους Ελληνες στο σκλαβοπάζαρο της εκμετάλλευσης της Δύσης και του εγκληματικού συνδικάτου συμφερόντων.
Δείτε την στυγνή συμπεριφορά τους, την άγρια εκμετάλλευση των λαών της Ανατολικής Ευρώπης που οδηγήθηκαν στα νύχια τους και θα καταλάβετε καλά τι μας περιμένει. Πίσω από ένα άθλιο ιδεολόγημα ενότητας διαμόρφωσαν μια νέα στυγνή αυτοκρατορία που στρέφεται κατά των ανθρώπων και των λαών.
Χρόνια τώρα μας φορούσαν την θηλιά στον λαιμό και μας έλεγαν πως είναι περιδέραιο που θα μας κοσμήσει. Τώρα πια μόνο οι τυφλοί και οι εθελότυφλοι προδότες δεν μπορούν να δουν την ζοφερή αλήθεια.
Αλλα δεν έχουν πια κανένα δικαίωμα να μιλούν όσοι μας έφεραν στην καταστροφή. Δεν έχουν δικαίωμα να πατούν καν στο άγιο χώμα της ιστορικής πατρίδας μας, δεν έχουν το δικαίωμα να ανασαίνουν καν τον αέρα μας και να τον μολύνουν.
Το άθλιο και σάπιο πολιτικό σκηνικό των προθύμων και των εκμεταλλευτών πρέπει να αποτιναχθεί, να εξαφανιστεί, να εξοριστεί από την χώρα. Δεν υπάρχει άλλη λύση για να απαλλαχθούμε από την μόλυνση που προκάλεσαν και συνεχίζουν προκαλούν οι σάπιοι μεταπράτες. Τα κόμματά τους, δράκες εκμεταλλευτών, εκβιαστών του λαού, φαυλοκρατών και ανάξιων πρέπει οριστικά να διαγραφούν από την πολιτική ιστορία και την κοινωνική πορεία του τόπου για να μπορέσει να ανασαίνει ελεύθερα ο Ελληνας άνθρωπος, για να δοθεί σε όλους μας η δυνατότητα να σκεφτούμε και να ανασάνουμε ελεύθερα για το καλό το δικό μας και της πατρίδας.
Για να συμβεί αυτό χρειάζεται μια απλή απόφαση, μια απλή αντίληψη ενότητας του λαού.
Μια απλή σκέψη αξιοπρέπειας, αυτοσεβασμού και ελευθερίας μπορεί να μας ενώσει, μια απλή σκέψη μπορεί να ενώσει τους δημοκράτες Ελληνες, τους αγανακτισμένους Ελληνες, τους Ελληνες της σπίθας και της φωτιάς, τους μετριοπαθείς σκεπτόμενους και καταπιεσμένους ανθρώπους ακόμα και όσους καταπιεσμένοι φοβούνται ακόμα και να σκεφτούν για το δικό τους παρόν και μέλλον.
 Αρκεί η σκέψη της ενότητας για να στείλει στο ιστορικό αγύριστο τους ψεύτες και ανίκανους φαυλοκράτες, για να πετάξει στην θάλασσα την αθλιότητα και να φέρει την ελπίδα.
Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτούμε όλοι οι Ελληνες, σε όλη την σημερινή Ελλάδα και έξω από αυτή ότι οφείλουμε να σκεφτούμε ελληνικά, απλά και πρακτικά, ότι oφείλουμε να τους διώξουμε, αυτούς, τις συνθήκες της δουλείας, της υποτέλειας και της καταστροφής.
Το δεύτερο και επίσης εύκολο είναι να σκεφτούμε πως μπορούμε. Μπορούμε να εγκαθιδρύσουμε μια κοινωνία πραγματικής ελευθερίας, μια κοινωνία με κέντρο τον άνθρωπο, μια κοινωνία που δίνει πραγματική αξία και πραγματική ζωή στον κάθε Ελληνα και στην κάθε Ελληνίδα.
Μια κοινωνία σιγουριάς, ελπίδας και ζωής για κάθε άνθρωπο.
Καθώς η Ελλάδα είναι ένας τόπος παραγωγικός και ευλογημένος, μπορούμε να το πράξουμε και να το επιτύχουμε μέσα από την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, μέσα από την ελεύθερη συλλογικότητα, μέσα από την πραγματική την άμεση δημοκρατία της έκφρασης και της ελευθερίας. Η ανθρώπινη ευτυχία και σιγουριά, η δημιουργικότητα, η γονιμότητα των ιδεών είναι το κλειδί για να χτιστεί μια νέα κοινωνία, μια κοινωνία με κέντρο των άνθρωπο και τις ανάγκες του, μια κοινωνία με σκοπό την εξύψωση του ανθρώπου και όχι την εκμετάλλευσή του. Η χώρα μας μπορεί να μας θρέψει όλους. Οι Ελληνες μπορούμε να παράγουμε τα πάντα και να δώσουμε ξανά στην χειμαζόμενη ανθρωπότητα το φώς της ελπίδας και της δημιουργίας. Από την παιδεία της γνώσης, μέχρι την παραγωγική ποιότητα και τον πραγματικό ανθρώπινο πολιτισμό μπορούμε να χτίσουμε ένα νέο ελληνικό κόσμο, μια νέα οικουμενική οντότητα της πατρίδας και της κοινωνίας.
Δεν χρειάζονται πολλά, είναι μια απλή απόφαση συμμετοχής και στήριξης και σε ένα – δύο χρόνια θα δούμε όλοι να στερεώνεται η Ελλάδα που ονειρευόμασταν, η Ελλάδα της δημοκρατίας, της ισότητας, της αυτάρκειας και της ανεξαρτησίας, η Ελλάδα του Ανθρώπου και της Δημοκρατίας.
Αφήστε τον πολιτισμό του Ελληνα να βγει από μέσα σας και αυτό θα είναι το κρίσιμο στοιχείο και βήμα, η κρίσιμη συμβολή στην ελευθερία και στον πολιτισμό όλων μας. Η σύμπραξη ας γίνει το αποτέλεσμα μιας σιωπηρής βούλησης.

Ως «Λαϊκό Κίνημα» καλούμε όλους τους Ελληνες να στηρίξουν αταλάντευτα με την ελεύθερα συγκροτημένη βούλησή τους την δημιουργία ενός αδέσμευτου και ανεξάρτητου μετώπου για την Ελλάδα, το μέτωπο της σωτηρίας και της ουσίας για την πορεία της Ελλάδας και των Ελλήνων

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ 
laikometopo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: