Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο Καρατζαφέρης «έφαγε» τον Παπαγιάννη από το «Extra»;

Μικρογραφία

Το βίντεο είναι από το χθεσινοβραδυνό (παραμονή Φώτων, Πέμπτη 5 Γενάρη 2012, ώρα 11.30 μ.μ.) Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού «Extra» που ανήκει στον γνωστό επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη, κουμπάρο και καλό φίλο του Αρχηγού του Λάος, Γιώργου Καραγκιοζοφέρη.

Βλέπουμε τον παρουσιαστή του Δελτίου Ειδήσεων, απόστρατο συνταγματάρχη Αντώνη Μυλωνάκη, να κάνει την αποφώνηση και να μάς εύχεται καλά Φώτα. Αμέσως μετά, πέφτει το διαφημιστικό του Καναλιού για την νέα μορφή του Δελτίου Ειδήσεων (από την Δευτέρα 9 Γενάρη 2012) με παρουσιαστή τον αναρχοαριστερό δημοσιογράφο του "Άλτερ", Άκη Παυλόπουλο (ανήκει στο Κόμμα του Φώτη Κουβέλη). Συγχρόνως βλέπουμε τις φάτσες των συνεργατών του Δελτίου: Γιομπαζολιάς, Μυλωνάκης, Ζαρακέλη, αλλά πουθενά ο κεντρικός παρουσιαστής για χρόνια του Δελτίου Ειδήσεων του «Extra», Γιάννης Παπαγιάννης...
Φυσικά, μή περιμένετε να μάθετε από το «Extra» τί απέγινε ο φουκαράς ο Παπαγιάννης. Τον "έφαγε" ο κουμπάρος του Βρυώνη, Γιώργος Καρατζαφέρης, επειδή ο ατυχής Παπαγιάννης είχε κάνει σκληρή κριτική τους τελευταίους μήνες στο Λάος..
Βεβαίως, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Παπαγιάννης οδεύει προς τον "Άλφα" του Κοντομηνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: