Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Ο αγωνιστής Πάνος Καμμένος και σήμερα ξεβρακώνει τα trolls των ΜΜ”Ε” και την οικογένεια Παπανδρέου!

 Ο Πάνος Καμμένος και σήμερα ξεβρακώνει τα trolls των ΜΜ”Ε” και την οικογένεια Παπανδρέου!
Νέες αποκαλύψεις σήμερα στο facebook από τον αγωνιστή ανεξάρτητο βουλευτή Πάνο Καμμένο.

Δείτε με προσοχή τα αστέρια του συμβουλίου υπό τον Αντρίκο, στις επόμενες ημέρες θα καταλάβετε τι σημαίνει ο κάθε ένας ,τι σχέση έχει με εταιρείες που πουλάν εσωτερική πληροφορία, με ιδρύματα του φίλου του ΓΑΠ Σόρρος,με εταιρίες που ποντάρουν στην πτώχευση του Ελληνικού λαού, και με ¨σοφές φίρμες ” που έχουν αναλάβει εργολαβικά την προπαγάνδα όπως ο Jeffrey D. Sachs και φιλοξενήθηκε εχθές στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ,ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ.
safe image.php?d=AQBKXqnSgtvkIMnK&w=90&h=90&url=http%3A%2F%2Fwww.i4cense.org%2Fsites%2Fall%2Fthemes%2Fbase%2Fimages%2Flogo footer Ο Πάνος Καμμένος και σήμερα ξεβρακώνει τα trolls των ΜΜ”Ε” και την οικογένεια Παπανδρέου!
Advisory Board | Institute for Climate and Energy Security
www.i4cense.org
Αυτή την Ελβετική εταιρεία σας Αντρίκο, γιατί την κάνατε , μήπως σας παρέσυρε η σύζυγος του συνεταίρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην πράσινη ανάπτυξη που έχει άλλες 5 εταιρείες στον ίδιο Ελβετό δικηγόρο?
Χρήματα από το Λονδίνο πώς πάνε από τον Νεοδημοκράτη οργανωτή συνεδρίων στον δικηγόρο που συστεγάζεστε και κατά διαβολική σύμπτωση οργάνωσε μαζί σας το συνέδριο για την πράσινη ενέργεια με κρατικούς χορηγούς?
Δεν είχα σκοπό να βγάλω σήμερα έγγραφα αλλά θα κόψω το μεροκάματο από τα trolls που εργολαβικά προσπαθούν να απαξιώσουν την έρευνα……
 Ο Πάνος Καμμένος και σήμερα ξεβρακώνει τα trolls των ΜΜ”Ε” και την οικογένεια Παπανδρέου!
citypress-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: