Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Με Φέισα και Τοροσίδη στην ενδεκάδα ο Ολυμπιακός!


Η ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε στο Βεστφάλεν και όλα δείχνουν ότι ο Βαλβέρδε βάζει από την αρχή Φέισα και Τοροσίδη. Γκολκίπερ ο Κοστάνσο.

O πρωταθλητής Ελλάδας ολοκλήρωσε το βράδυ της Δευτέρας (31/10) την προπόνησή του ενόψει του κρίσιμου ματς της Τρίτης με τη Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με την προπόνηση να εξελίσσεται χωρίς το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα.



Ντόρτμουντ, αποστολή:  Γρηγόρης Μπάτης

Το πιο δύσκολο πράγμα για ένα ρεπόρτερ του Ολυμπιακού είναι να ...πετύχει την ενδεκάδα του Βαλβέρδε! Ο Ισπανός προπονητής έχει συνηθίσει να κάνει εκπλήξεις, οπότε οι πιθανότητες να βρούμε τους 11 που θα ξεκινήσουν στην Τρίτη στις 21:45 για τη μάχη με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι πληροφορίες πάντως θέλουν τον Βασίλη Τοροσίδη να επιστρέφει στην φυσική του θέση, στο δεξί άκρο της άμυνας των "ερυθρολεύκων", με τον Μανιάτη να κάθεται στον πάγκο. Επίσης είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Λιούμπομιρ Φέισα ξανά στο αρχικό σχήμα, δίπλα στον Πάμπλο Ορμπάιθ. Αν γυρίσει και ο Σέρβος, αυτός που μένει εκτός είναι ο Ζαν Μακούν.

Οι υπόλοιποι εννιά είναι γνωστοί.

Ο Φράνκο Κοστάνσο θα καλύψει ξανά τη θέση του τερματοφύλακα, στο αριστερό άκρο της άμυνας πάει ο Ιβάν Μαρκάνο, ενώ το δίδυμο των στόπερ θα συγκροτήσουν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Όλοφ Μέλμπεργκ.Μπροστά από τον Μαρκάνο, θα παίξει ο Χοσέ Χολέμπας και μπροστά από τον Τοροσίδη, ο Κέβιν Μιραλάς. Προωθημένος θα είναι Ραφίκ Τζεμπούρ και λίγο πιο πίσω ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

"Προσοχή στο ξεκίνημα"

Ο Βαλβέρδε θεωρεί ότι το ματς είναι θέμα ρυθμού και συνέστησε στους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί από το ξεκίνημα του ματς, καθώς η Ντόρτμουντ θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να μπει ορμητικά. Κάτι ανάλογο έκανε στο Καραϊσκάκη.

Προφανώς τα πρώτα λεπτά είναι πολύ σημαντικά για την συνέχεια του αγώνα και ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει "με τα μάτια ...δεκατέσσερα".

Το sport24.gr βρέθηκε στο "Βέστφαλενσταντιον" μέσω του απεσταλμένου του Γρηγόρη Μπάτη και σας μεταφέρει το κλίμα μέσα από videos.





 



Πηγή sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: