Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

kompostopoihsh

Στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ηλιούπολης και του Εργαστηρίου Διαχείρισης Στερεών Υπολειμμάτων και Υγρών Αποβλήτων του Τ.Ε.Ι. Κρήτης...
Εκδήλωση για την κομποστοποίηση φυτικών υπολειμμάτων (κλαδέματα) στην Ηλιούπολη

Στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ηλιούπολης και του Εργαστηρίου Διαχείρισης Στερεών Υπολειμμάτων και Υγρών Αποβλήτων του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, για την εγκατάσταση και λειτουργία στην πόλη μας πιλοτικής μονάδας κομποστοποίησης των υπολειμμάτων από τα κλαδέματα όλων των δημόσιων χώρων και των οικιών, διοργανώνεται ολοήμερη εκδήλωση ενημέρωσης των δημοτών.
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011, από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα, στην κεντρική Πλατεία της Ηλιούπολης, και στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας και την εξοικείωσή τους με τη μέθοδο της κομποστοποίησης. 
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα γίνεται επίδειξη της διαδικασίας κομποστοποίησης, θα διεξάγονται σεμινάρια ενημέρωσης κατά ομάδες προσερχομένων πολιτών, με ταυτόχρονη διανομή σχετικού ενημερωτικού υλικού, και θα διανέμονται φυτά και κόμποστ (οικολογικό «καθαρό» λίπασμα που προέρχεται από κομποστοποίηση) στους παρευρισκόμενους.
Επίσης θα λειτουργήσει έκθεση προμηθευτών κάδων οικιακής κομποστοποίησης.


Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: