Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Αρνήθηκε να δει τους Δημάρχους ο Πρόεδρος της ΔΕΗ σε προγραμματισμένη συνάντηση!

Highslide JS

Οι Δήμαρχοι της Αττικής προσήλθαν τη Δευτέρα 21/11, στα γραφεία της ΔΕΗ, σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της επιχείρησης, κ. Αρθούρο Ζερβό, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τη μεγάλη αναστάτωση και το έντονο κοινωνικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στις τοπικές κοινωνίες και κυρίως στους χαμηλόμισθους πολίτες από την επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων (χαράτσι).


Ο πρόεδρος της ΔΕΗ αρνήθηκε να συναντήσει τους Δημάρχους, οι οποίοι μετά από δύο ώρες αναμονής στον προθάλαμο του γραφείου του, και παρά τις πιέσεις τους να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, που είχε κανονιστεί από την προηγούμενη εβδομάδα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την απαξιωτική του συμπεριφορά, καθώς αποχώρησε από το γραφείο του, τρέχοντας χωρίς να τους δώσει την παραμικρή σημασία.


Εκπρόσωποι του Προέδρου ανακοίνωσαν στους παραβρισκόμενους δημάρχους ότι, ο κ. Ζερβός θα δεχτεί να γίνει συνάντηση μαζί τους, μόνο υπό την εποπτεία της Κ.Ε.Δ.Ε. 

Οι Δήμαρχοι μετά και την ανακοίνωση αυτή, εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για τη συμπεριφορά που επέδειξε ο Πρόεδρος της ΔΕΗ, και δήλωσαν ότι, το μέτρο που ανακοινώθηκε πρόσφατα για αναστολή των διαδικασιών διακοπής ηλεκτροδότησης στους καταναλωτές που δεν πλήρωσαν το τέλος ακινήτων, είναι αποτέλεσμα του αγώνα που έχουν κάνει φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μαζί με το λαό και τις τοπικές κοινωνίες.

Οι Δήμαρχοι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους δυναμικά, με νέες μορφές κινητοποιήσεων, και με πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Στα γραφεία της Δ.Ε.Η. βρέθηκαν οι Δήμαρχοι: Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου, Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, Πετρούπολης κ. Θωμάς Κοτσαμπάς, Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Χρήστος Κορτζίδης, Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, καθώς ο αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Γιώργος Κουτελάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης κ. Θεόδωρος Γκοτσόπουλος.

ΠΗΓΗ .poli-politiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: