Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Δημος Αγίου Δημητρίου: Έκκληση για συλλογή τροφίμων για τους άπορους


Έκκληση προς τους δημότες της απευθύνει, μέσω επιστολή της, η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου για τη συλλογή τροφίμων για τις άπορες οικογένειες, και δη ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Αναλυτικά, η επιστολή της δημάρχου:

Αγαπητοί συνδημότες,
Οι δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά μέρες που διανύουμε, καθιστούν την ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη, συνοχή και υποστήριξη ολοένα και περισσότερο επιτακτική.
Στο πλαίσιο αυτό και εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, το Ανοικτό Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Αγ. Δημητρίου σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία, αποφάσισε τη συγκέντρωση και διανομή τροφίμων σε οικογένειες συμπολιτών μας, που αντιμετωπίζουν έντονο οικονομικό πρόβλημα και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και σε στοιχειώδεις ανάγκες τους. Οι ωφελούμενες οικογένειες θα υποδειχθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία η οποία ήδη έχει πραγματοποιήσει σχετική έρευνα και καταγραφή.
Προσδοκώντας στη θετική σας ανταπόκριση για στήριξη και κοινωνική αλληλεγγύη στο πλαίσιο των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας, ζητάμε για άλλη μια φορά και τη δική σας συμβολή στο τόσο σημαντικό, αλλά παράλληλα πιο δύσκολο από ποτέ στόχο μας.
Η δική σας στήριξη θα μπορούσε πρακτικά να μεταφραστεί σε προσφορές τυποποιημένων τροφίμων, κυρίως ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, ρύζι και γάλα. Βεβαίως οποιαδήποτε άλλη δωρεά είναι ευπρόσδεκτη με μεγάλη ευγνωμοσύνη.
Η συλλογή των τροφίμων θα πραγματοποιείται από τις 5 Δεκεμβρίου μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου στα εξής σημεία του Δήμου:
  • Κτήριο Κοινωνικής Υπηρεσίας - Ξενοφώντος 10 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 14:00)
  • Δημαρχείο (ισόγειο) - Αγ. Δημητρίου 55 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 20:00)
  • Προσωρινή αποθήκη Δήμου για συλλογή τροφίμων -  Αγ. Βασιλείου 34  (Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο 10:00 -12:00 & Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 18.00 - 20.00)
Σας εκφράζουμε εκ των προτέρων τις θερμές μας ευχαριστίες.

Η  ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: