Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΟΣ: Χωρίς αστερίσκους και όρους στηρίζουμε Παπαδήμο


Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης εξέφρασε την στήριξη του κόμματος του στην κυβέρνηση Παπαδήμου και εξέφρασε τις αντιρήσεις του τόσο για το πολυπληθές του κυβερνητικού σχήματος, αλλά και για το ενδεχόμενο η κυβέρνηση αυτή να χειριστεί και άλλα, πέρα των οικονομικών εθνικά θέματα.
«Εμείς θα σας στηρίξουμε κύριε πρωθυπουργέ και αναμένουμε τα καλύτερα χωρίς να ναρκοθετούμε την προσπάθεια σας» ήταν η καταληκτική δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος προέβαλε την υποψηφιότητα Παπαδήμου.

Λίγο πριν είχε δηλώσει ότι στα ελληνικά υπάρχει η λέξη “μπέσα”. Και εξηγώντας στους δανειστές μας τι σημαίνει να τους διαμηνύσουμε ότι επειδή στην Ελλάδα υπάρχει μπέσα, δεν χρειάζονται υπογραφές.
Συνεχίζοντας είπε ότι μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, είχε προτείνει τον Λουκά Παπαδήμο, ως πρωθυπουργό μιας κυβέρνησης εθνικής  ευθύνης. «Είχα ζητήσει να καλέσουμε τον καλύτερο που έχουμε και ο καλύτερος που έχουμε στην Ευρώπη,είναι ο Παπαδήμος. Χρειάστηκε να περάσουν όμως 33 μήνες για να γίνει αυτό, για να κάτσει άλλους έξι μήνες στην εξουσία ο Καραμανλής και δύο χρόνια ο Παπανδρέου, ώστε  να εξασφαλίσει την προίκα που του άφησε ο παππούς και ο πατέρας του”.
Στη συνέχεια εξέφρασε την αντίθεση του με το πολυάριθμο του κυβερνητικού σχήματος το οποίο όχι μόνο χαρακτήρισε περιττό αλλά δείχνει και “πλεονεξία στο κυνήγι της καρέκλας” ειδικά από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.
ΠΑΣΟΚ το οποίο προειδοποίησε ότι αν και η κοινοβουλευτική ομάδα “βαδίζει στο φως” το άλλο, “βαθύ ΠΑΣΟΚ” θέτει σε κίνδυνο το κόμμα, γιατί υποσκάπτοντας τη νέα κυβέρνηση θα χάσει το κόμμα και την ευκαιρία που του δίνει η συγκυβέρνηση να σταματήσει ο κομματικός κατήφορος και  οι οδύνες.
Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ ξεκαθάρισε ακόμα ότι είναι αντίθετο με το νόμο για την ιθαγένεια και θα τον καταργήσει γιατί αλλιώς θα κάνει την Ελλάδα, χώρα ευκαιρίας για τους μετανάστες, οι οποίοι όπως είπε είναι μέρος και του οικονομικού προβλήματος αφού στέλνουν χρήμα εκτός Ελλάδας στις πατρίδες τους.
Προειδοποίησε δε ότι η παρούσα κυβέρνηση τριών μηνών δεν θα πρέπει να χειριστεί θέματα εθνικά που θα απασχολήσουν τη χώρα ιστορικά όπως των Σκοπίων. 
«Άκουσα ότι ο κύριος Ερντογάν φάνηκε δυσαρεστημένος με την συμμετοχή μου στην κυβέρνηση. Είμαι ευτυχής που οι Τούρκοι δεν με θέλουν σε αυτή» δήλωσε. 
ΠΗΓΗ enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: