Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Το Σωματείο των εργαζόμενων στο μετρό εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στους διωκόμενους από το κράτος, οκτώ αγωνιστές του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Το Σωματείο των εργαζόμενων στο μετρό εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στους διωκόμενους από το κράτος, οκτώ αγωνιστές του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Καταδικάζουμε με τον πιό κατηγορηματικό τρόπο την βάρβαρη επίθεση από τα ΜΑΤ εναντίον της επιτροπής αγώνα Καλλιθέας του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ που επέστρεφαν ειρηνικά, την Παρασκευή 25/11/ 2011, από διαμαρτυρία τους για τα χαράτσια της ΔΕΗ και κατά της δίωξης των 15 συναγωνιστών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.


Μια επίθεση που έστειλε δύο μέλη του Δεν Πληρώνω στο νοσοκομείο.

Με το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μας ενώνουν κοινοί αγώνες. Μεταξύ των άλλων μαζί περιφρουρούσαμε , σε όλη την διάρκεια των μεγάλων απεργιών και συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα τον σταθμό μετρό Συντάγματος για να μην κατεβάσουν τα ρολά. Μέλη του κινήματος, γιατροί, με αυταπάρνηση πρόσφεραν συνεχώς τις υπηρεσίες τους σε χιλιάδες τραυματίες από τις επιθέσεις των ΜΑΤ, κατά την διάρκεια των μεγάλων απεργιών , πλάι- πλάι με άλλους εθελοντές και εργαζόμενους στο μετρό, στο σταθμό των πρώτων βοηθειών στο μετρό Συντάγματος.
Ζητάμε την άμεση παύση κάθε δίωξης που γίνεται στο κίνημα Δεν Πληρώνω.
Θα είμαστε στο πλευρό τους , μέχρι την τελική νίκη.
Όλοι στην δίκη, στα δικαστήρια Ευελπίδων την Τρίτη 06/12/2011.

ΤΟ Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: