Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΝΟΠ:« Αν η παρανομία μας είναι να μην κόψουμε το ρεύμα σε φτωχούς ανθρώπους, χίλιες φορές να είμαστε παράνομοι


ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! MAZIKH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!

Σήμερα Τετάρτη 23/11 το μεσημέρι στις 13:00 εχει προγραμματιστεί συναυλία αλληλεγγύης στο κτίριο της ΔΕΗ που τελεί υπό κατάληψη (Μεσογείων 194).  
Καλούν οι Δήμοι Αργυρούπολης-Ελληνικού, Βύρωνα, Πετρούπολης, Περιστερίου, Νίκαιας-Ρέντη, Ν. Ιωνίας, Σαρωνικού κά.  Διοργάνωση: ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ΕΚΑ, Ομοσπονδία Ηλεκτρολόγων και Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com


ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ στην κατάληψη της ΔΕΗ – Μεσογείων 194Οι εκκλήσεις για αλληλεγγύη από τους συγκεντρωμένους αλληλέγγυους και καταληψίες στοΚέντρο Έκδοσης Εντολών Διακοπής Ρεύματος της ΔΕΗ, στη Μεσογείων 194 (Χολαργός), συνεχίζονται. Μέχρι στιγμής η παρουσία 1000 και πλέον πολιτώνκαθιστά αποτρεπτική την όποια απόπειρα ανακατάληψης του κτιρίου από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας - συμπαράστασης θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 13:00, η Ομάδα Πρωτοβουλίας Δήμων της Αττικής, στο Μηχανογραφικό Τμήμα της ΔΕΗ (Μεσογείων 190-194). Πούλμαν θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι από το γκαράζ, την πλατεία Σουρμένων και το δημαρχείο Αργυρούπολης.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: