Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Εμπειρία (Ξάνθη) - Νιάτα (Πανιώνιος) 1-0


Καλύτερη από Πανιώνιο η Ξάνθη στο πρώτο μέρος, κατάφερε να σκοράρει με τον Μαρκόβσκι στο 26' και να πάρει τη νίκη με 1-0. Η άνοδος των κυανέρυθρων στο δεύτερο μέρος δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους.

Η Skoda Ξάνθη πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Πανιώνιο, συνεχίζοντας έτσι την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα. Οι ακρίτες απέναντι σε μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και σημαντικά κατεβασμένο τον μέσο όρο ηλικίας, κατάφερε με την εμπειρία της να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα στα πρώτα λεπτά και να φτάσει στο γκολ. Δημιουργός ο Μαρσελίνιο και εκτελεστής ο Μαρκόβσκι με κεφαλιά στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης.
Στη συνέχεια, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν να παραβιάσουν για δεύτερη φορά την εστία του Σιδεράκη.Στο δεύτερο μέρος και όσο ο χρόνος περνούσε, τα δυνατά πνευμόνια των νεαρών άσων του Πανιωνίου, άρχισαν να δίνουν πόντους στην ομάδα του Μάντζιου, με την Ξάνθη να κατεβάζει ταχύτητα. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία που θα τους επέτρεπε να φτάσουν στην ισοφάριση. Τα λεπτά κύλησαν και οι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα μέχρι την λήξη, παίρνοντας έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Περισσότερα στο pamesports

Δεν υπάρχουν σχόλια: