Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Τα νέα σχέδια της Lady Gaga


Το κορίτσι που ξεκίνησε με ένα ποταπό ιταλικό ονοματεπώνυμο και με έξυπνους στίχους για τη ματαιοδοξία της ποπ, έφτασε τώρα να πουλάει πανάκριβα αυτό που ανέκαθεν ειρωνευόταν: την ίδια διασημότητα. 

Εκτός του ότι μετράει τα πιο πολλά χτυπήματα στο tweet, και ότι έχει κατακτήσει πανηγυρικά την κορυφή της λίστας των πλουσίων του Forbes, τώρα μεταξύ άλλων στα ρεκόρ της συγκαταλέγει έναν όροφο πολυκαταστήματος αποκλειστικά αφιερωμένο στο όνομα της-λέγε με Barney’s- αλλά και μια νέα περιοδεία. 

Η περιοδεία της με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ της «Born this Way” λέγεται ότι αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ και να περιλαμβάνει 450 σταθμούς (!)-στο διάστημα των δυο ετών. Ήδη ως γνωστόν εξαιτίας του εντυπωσιακού ποσού των 90 εκατομμυρίων δολαρίων που απέφερε η προηγούμενη περιοδεία της με τον τίτλο «Monster Ball”  η Gaga κατέχει την κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων τραγουδιστριών στη λίστα Forbes-ρεκόρ που αναμένεται να σπάσει με τη νέα της περιοδεία-μαμούθ. 

Επιπλέον η ανατρεπτική Gaga μόλις κυκλοφόρησε φωτογραφικό άλμπουμ με τον τίτλο “Lady Gaga x Terry Richardson”  που περιλαμβάνει φωτογραφίες που τράβηξε ο διάσημος φωτογράφος Richardson. Προκειμένου μάλιστα να ολοκληρώσει το εγχείρημα ο Richardson ακολουθούσε τη Lady Gaga από κοντά, σε καθημερινή βάση, για διάστημα 10 μηνών. 

Είπαμε η Lady Gaga ξέρει να κρατάει λαμπρό το ποπ αστέρι της με τους πιο ανορθόδοξους τρόπους-φορέματα αποκλειστικά φτιαγμένα από κρέας, σουτιέν-πολυβόλα κλπ-και κάνοντας ό,τι μπορεί για να αποδείξει ότι δεν είναι απλώς μια τραγουδίστρια αλλά ένα υπερβολικά καλοπλασαρισμένο προϊόν της ξέπνοης πλέον μουσικής βιομηχανίας. 

Σε αυτήν είναι που δίνει τελικά η Gaga το φιλί της ζωής. 






ΠΗΓΗ protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: