Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τρελά κέφια είχε ο Λάκης Λαζόπουλος στο τελευταίο τσαντίρι για το 2011




"Τέλος εποχής, τέλος ενοχής" για το ΠΑΣΟΚ. Με μία φράση ο Λάκης Λαζόπουλος περιέγραψε όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στο ΠΑΣΟΚ και παρουσίασε τις προτάσεις του Αλ Τσαντίρι για την νέα ονομασία του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος.


Τρελά κέφια είχε σήμερα ο Λάκης Λαζόπουλος στο τελευταίο τσαντίρι για το 2011.

Και βέβαια δεν θα μπορούσε ο Λάκης Λαζόπουλος να μην αναφερθεί στις πρόσφατες δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου, στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο. "Αλήθεια αγαπάει κάποιον αυτός ο άνθρωπος;" αναρωτήθηκε ενώ κατηγόρησε τον αντιπρόεδρο για...άγονη ευφυΐα!

Ημέρα μνήμης η 6η Δεκεμβρίου και ο Λάκης Λαζόπουλος τίμησε την μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των επιχειρηματιών που οδηγούνται με χειροπέδες στον εισαγγελέα για χρέη στο δημόσιο και αναρωτήθηκε..."Γιατί δεν είδαμε τον Παπανδρέου με χειροπέδες που οδήγησε κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους σ΄αυτήν την κατάσταση...Δεν έχω δει με χειροπέδες τον Χριστοφοράκο, τον Τσοχοτζόπουλο, όσους ευθύνονται για τα υποβρύχια, για την Siemens... ".


Real.gr Λ.ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ by Realgr

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε μία αναδρομή στην χρονιά που φεύγει. Το τσαντίρι από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα σατίρισε και σχολίασε όλα όσα έγιναν στην πολιτικοκοινωνική ζωή της χώρας. Από τους Αγανακτισμένους και το μεσοπρόθεσμο μέχρι τους προπηλακισμούς και τον...Μαντάρα Γκάντι - Γιώργο Παπανδρέου.

Μοναδική για μία ακόμα φορά η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε στο κρεβάτι με τον Λάκη Λαζόπουλο σ΄ένα ξυλόσομπα-πάρτι αφού κανείς δεν έχει χρήματα να βάλει πετρέλαιο.

"Ήθελε να κάνει την νταντά, Πρωθυπουργό,..Πάρτε του τις κουδουνίστρες από τα χέρια!!!!" είπε η Χρύσα Ρώπα μόλις ενημερώθηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο για την πρόθεση του Γιώργου Παπανδρέου να προτείνει την Έλσα Παπαδημητρίου για την θέση του Πρωθυπουργού σύμφωνα με την αποκάλυψη του "Πρώτου Θέματος".

Αμέσως έσπευσε ο γιατρός Γιάννης Ζουγανέλης προκειμένου να την ηρεμήσει.


Ανάμεσα στο κοινό του «τσαντιριού» βρέθηκαν απόψε και αγαπημένοι φίλοι του Λάκη Λαζόπουλου, οι ηθοποιοί Βάσια Τριφύλλη, Αντώνης Λουδάρος και Γεράσιμος Γεννατάς.
ΠΗΓΗ: mediagate.gr/real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: