Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου



Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Ευτυχέστε τους και το 2012» αυτούς που μας έδεσαν, μας πούλησαν και γκρέμισαν τη χώρα. Ρεπορτάζ για όλα όσα έρχονται το 2012: Νέα μέτρα, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και ριζικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό.
Κύπρος: Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου ξεπερνούν τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις, προκαλώντας ενδιαφέρον και τριβές μεταξύ «συμμάχων» και άσπονδων φίλων, οι οποίοι διεκδικούν μερίδιο από τη μεγάλη ενεργειακή πίτα. 
Παπανδρέου: Απ’ ότι λέει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να παίξει το ρόλο του εξιλαστήριου θύματος, κρατά κλειστά τα χαρτιά του και σιγοψήνει τους δελφίνους, έχοντας υπό τον έλεγχό του τις διαδικασίες. 
Οικονομία: Η ρωσική αρκούδα έρχεται για… τζάμπα ψώνια. Επικεντρωμένη στον τομέα της ενέργειας η Μόσχα προωθεί μεγάλες μπίζνες στην Ελλάδα και κινείται μεθοδικά για να διεκδικήσει μεγάλο μερίδιο στο ελληνικό ξεπούλημα. 
Συντάξεις:  Ένας αναλυτικός οδηγός για όλα τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε ένα τετρασέλιδο, από την επιστημονική ομάδα της ΕΝΥΠΕΚΚ υπό την εποπτεία του καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλου και του νομικού Διονύση Τεμπονέρα. 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Ο Θανάσης Παναγιώτουένας από τους σημαντικότερους ζωγράφους της γενιάς του, φιλοτεχνεί το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους της χρονιάς και μιλάει για το φόβο της κρίσης.Ακόμη: Τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς από τη συντακτική ομάδα του «Ποντίκι art», ο Γιάννης Κακλέας φέρνει τη Σμαράγδα Καρύδη και τη Βίκυ Σταυροπούλου στα «πρόθυρα νευρικής κρίσης» και ένα «αντίο» στη Σεζάρια Εβόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: