Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

30 μικρά αγόρια στα δίχτυα του καθηγητή - παιδεραστή στην Κρήτη - Ανάστατοι οι γονείς που του εμπιστεύονταν τα παιδιά τους!




 Τον έπιασαν στο κρεβάτι με δυο 13χρονα αγόρια
- Βιντεοσκοπούσε τα πάντα!
- Λύγισαν και οι αστυνομικοί στο αποτρόπαιο θέαμα!
- Είναι πατέρας 2 παιδιών της ίδιας ηλικίας με τα θύματά του!







Δεν ξέρει κανείς από που ν' αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι της εγκληματικής δράσης του 47χρονου καθηγητή  κατά τα άλλα, πολίτη υπεράνω υποψίας. Του ανθρώπου που χρησιμοποιώντας την αγάπη των παιδιών για τον αθλητισμό ήθελε να ικανοποιήσει τις ακόλαστες ορέξεις του. Ηταν προπονητής στα παιδικά τμήματα μπάσκετ τοπικής ομάδας και συνελήφθη επ' αυτοφώρω στο σπίτι του, πάνω στο κρεβάτι, με δύο ανήλικα αγόρια.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, είναι αποσπασμένος στο πανεπιστήμιο της Κρήτης όπου και κάνει το μεταπτυχιακό του κι απασχολείται το τελευταίο διάστημα στα τμήματα υποδομών. Η σύζυγος του έπαθε σοκ όταν ενημερώθηκε για τις κατηγορίες, δεδομένου ότι μαζί του έχει αποκτήσει και συμβιώνουν με τα δύο αγόρια τους, της ίδιας πάνω κάτω ηλικίας με τα θύματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ερευνώνται άλλες 30 περιπτώσεις με αποτέλεσμα οι γονείς των παιδιών που η ηλικία τους δεν ξεπερνά τα 15 χρόνια να είναι ανάστατοι!

Συμφωνα με το cretalive, οι άνδρες της Ασφάλειας γνώριζαν εδώ και καιρό τις "ορέξεις" του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού, αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν, τoν έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και κατάφεραν αργά το βράδυ να τον συλλάβουν μέσα στο σπίτι του, την ώρα που βρισκόταν "παρέα" με δύο ανήλικα αγόρια.

Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν στα χέρια dvd και βιντεοκασέτες, καθώς ο εκπαιδευτικός φρόντιζε να καταγράφει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι πολλά από τα παιδιά μίλησαν αφού έπαψε πια να αποτελεί απειλή για εκείνα αφού τα εκβίαζε ότι αν άνοιγαν το στομα τους θα πάθαιναν μεγάλο κακό.

H αστυνομική έρευνα, κράτησε 10 ολόκληρους μήνες. Ο 47χρονος προσέγγιζε ανήλικους μαθητές, τους μετέφερε σε ερημικά σημεία στις παρυφές της πόλης του Ρεθύμνου και τα προέτρεπε, αρχικά να ασελγούν μεταξύ τους, και κατόπιν – σε αρκετές περιπτώσεις - με τον ίδιο.

Οι ασελγείς πράξεις συνέβαιναν, είτε σε σπίτια που διατηρούσε, είτε στο αυτοκίνητό του. Οι συνεννοήσεις μεταξύ του ιδίου και των ανήλικων παιδιών γίνονταν είτε μέσω κινητών τηλεφώνων, είτε μέσω «chat» σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: