Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

«Ντου» 50 κουκουλοφόρων στον Καλόπουλο!



Από το «ντου» περίπου 50 κουκουλοφόρων και κρανοφόρων σημαδεύτηκε η αναμέτρηση στην Κατερίνη, ανάμεσα στους Πόντιους και την Σκόντα Ξάνθης (2-0).
Λίγο πριν την ολοκλήρωση (90′) της αναμέτρησης για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κουκουλοφόροι –χωρίς διακριτικά- εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο τον διαιτητή του αγώνα Δημήτρη Καλόπουλο. Έφτασαν περίπου μέχρι την σέντρα του γηπέδου, μέχρι που η αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στον χώρο κατάφερε να τους απωθήσει και να συλλάβει δύο εξ αυτών!
Οι ταραχοποιοί μπήκαν από μία πόρτα που βρισκόταν πίσω από το τέρμα των Ακριτών και είχαν σαφή στόχο τον Καλόπουλο, σε μία επίθεση που έγινε στην τελευταία φορά που ο Μακεδόνας ρέφερι διαιτήτευε για τελευταία φορά μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί έπειτα από τα όσα έγιναν στο περσινό ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, καθώς είχε επανέλθει στους πίνακες της διαιτησίας πριν από λίγες μέρες.
Τα επεισόδια διήρκησαν πολύ λίγο, καθώς η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση, ενώ ένας από τους κουκουλοφόρους στην προσπάθεια του να επιτεθεί πέταξε ένα ποδήλατο!!!
Άνετη πρόκριση
Άνετη πρόκριση για την Σκόντα Ξάνθης επί των Πόντιων στην Κατερίνη, αφού οι Ακρίτες επικράτησαν με 2-0 και έτσι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παρότι δεν «έπιασε» καλή απόδοση, κατάφερε να κερδίσει τους γηπεδούχους καθώς η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής και όσο περνούσε η ώρα οι Ακρίτες δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν την νίκη- πρόκριση.
Η Σκόντα Ξάνθης δεν χρειάστηκε να «φουλάρει» κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και στο 40′ ο Βλάσης Καζάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών της ομάδας από την Κατερίνη για να κάνει το 1-0.
Ο Λυμπερόπουλος έκανε το βολέ οι αμυντικοί των Ποντίων έκαναν λάθος συνεννόηση, ο Καζάκης βρέθηκε τετ α τετ με τον Διλμπέρη, «τσίμπησε» την μπάλα από πάνω του και σε άδεια εστία άνοιξε το σκορ (40′).
Στο δεύτερο ημίχρονο όσο το παιχνίδι πήγαινε προς το φινάλε του ο ρυθμός «έπεφτε» και η Ξάνθη στο 72ο λεπτό έκανε το 0-2. Ο Μαρσελίνιο έκανε ωραία ατομική ενέργεια από τ’ αριστερά σέντραρε στον Πόι και εκείνος σούταρε και ο Βασιλακάκης με προβολή έκανε το τελικό 2-0.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: