Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Συναυλία αντίστασης απο τους εργαζόμενους του ALTERΜε συναυλία αντιστέκονται οι απλήρωτοι του Alter. Αρωγοί στο γεγονός που θα μεταδοθεί δορυφορικά στην Ευρώπη η ΕΡΤ, η «Ελευθεροτυπία» και η ΕΤΕΡ. Πότε; Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου. Που; Έξω από το Alter. (Που να τα φανταζόταν τέτοια μεγαλεία ο Γιαννίκος…). Με ποιούς; Με Κότσιρα, Τσακνή, Φάμελλο, Ζιώγαλα.
Είσοδος ελεύθερη εννοείται, αν και το black humor λέει ότι οι δισκογραφικές του Ομίλου θα καραδοκούν (just kidding, με το χάλι μας).

 Μαύρα κατάμαυρα πανιά και στην «Ελευθεροτυπία». Συνέλευση αύριο για όλους τους εργαζομένους (τονίζεται το “όλοι” στην ανακοίνωση) της «Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ» και της «ΦΩΤΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ» στις 3 το μεσημέρι. «Μετά την τριήμερη απεργία, τι;», ρωτούσε την περασμένη εβδομάδα και μέσα από επιστολή του τους επαΐοντες της ΕΣΗΕΑ ο Πάνος Σώκος. Αναμένουν στο ακουστικό τους στη Μίνωος και ενώ τα «φουρ – φουρ» στους διαδρόμους δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, αισιόδοξα.
Κάτι ψιλές πήγαν να πέσουν τις προάλλες στην ΕΡΤ, όταν διακόπηκε η συνέντευξη Παπαδήμου. Πρωταγωνίστρια και μία από τις ωραιότερες των παρουσιαστριών, που της ανέβηκε η πίεση με τα συμβαίνοντα. Υπάρχουν και τα Adalat γι’ αυτές τις καταστάσεις.
«Ψιψιψι» και για τα σενάρια επανα-παρκαρίσματος του Alpha στον Δημήτρη Κοντομηνά. Η δε αβάντα στον επιχειρηματία, έστω και με υπονοούμενα και χαζοκακιούλες, μέσα από κάποιες στήλες τηλεκριτικής αποδεικνύει γιατί αυτού του είδους η κριτική, βρωμάει περισσότερο κι από τις αμαρτίες των ίδιων των καναλαρχών.
@ Συνέντευξη Τύπου παραχωρούν αύριο οι δημιουργοί του “Unfollow”, ενός «νέου μηνιαίου ανεξάρτητου δημοσιογραφικού και πολιτικού περιοδικού». Στην ΕΣΗΕΑ στις 12 το μεσημέρι θα εξηγήσουν αυτό που αναφέρουν και στο σχετικό Δελτίο Τύπου, συνελόντι ειπείν, είναι τέτοιοι οι (παλιό)καιροι και η πολιτική συγκυρία που χρειαζόταν ένα τέτοιο έντυπο στα περίπτερα. Από 14 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται εκεί, ενώ σε ρόλο συντονιστή βρίσκει κανείς και μεταξύ άλλων, τον blogger«Πιτσιρίκο», τον Κώστα Βαξεβάνη και αρκετούς ακόμη δημοσιογράφους.
@ Πανηγυρίζει το Mega για το μερίδιο τηλεθέασης των «Μυστικών της Εδέμ» που έφτασε το 58,2%. Έτσι. Γιατί η τηλεόραση είναι οι αριθμοί της.
@ Εξήλθε η κυρία Σταματίνα Τσιμτσιλή από τη διαδικασία της παγοπίστας. Η blue electric εξώπλατη, ολόσωμη, κιμπούρ φόρμα της δεν στάθηκε ικανή να την κρατήσει εντός των παγωμένων τειχών του“Dancing On Ice”, ενώ, φευ, ούτε για λίγο δεν «καθάρισε» τα νοτισμένα γυαλιά του Αλέξη Κωστάλα.

Πηγή: mediablog.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: