Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Πάσα προσφορά αγάπης δεκτή, και πολύ περισσότερο όταν γίνεται από τα αφεντικά!


Διαβάζοντας το δελτιο τύπου  Προσφορά αγάπης από την παράταξη" Αγώνας για το Μέλλον εντύπωση μας έκανε το όνομα Χρ. Πρωτοπαπάς, που η παράταξη ευχαριστεί για την συμβολή του ως διευθύνοντα σύμβουλο εταιρείας που χορήγησε την προσφορά.

Ψάξαμε λοιπόν στο Goglle και ιδού τι ανακαλύψαμε:

Ο κ. Πρωτοπαππάς είναι διευθύνων σύμβουλος της Hellas Sat, στην οποία εργάζεται ως υπεύθυνος επικοινωνίας ο επικεφαλής της συγκεκριμένης παράταξης.
σχετικό άρθρο στο www.xrimatistirio.gr


Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς λοιπόν πάσα προσφορά δεκτή, ακόμα 

 και πολύ περισσότερο, όταν γίνεται από τα αφεντικά!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA XAIΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΑΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΛΟΥΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΑΣ.... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩς ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΜΩΝΥΜΕ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΩ -- Η ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΤΙΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΑ -ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΙΓΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΑ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΕΣ


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΦΩΤΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ