Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Επαφές Παπαδήμου με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση



Κύκλο επαφών με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Το απόγευμα θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.



Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε την Πέμπτη με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος του έθεσε ζήτημα ανασχηματισμού της κυβέρνησης, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πιο ευέλικτο σχήμα.

Τις επόμενες ημέρες ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ξεκαθάρισε την Πέμπτη ότι η κυβέρνηση υπό τον κ. Παπαδήμο δεν μπορεί να κρατήσει πέραν των δύο επόμενων μηνών.

Αναφορά στο ζήτημα του βίου της κυβέρνησης έκαναν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Δημήτρης Ρέππας.

«Λέμε κυβέρνηση συλλογικής ευθύνης. Στο Υπουργικό πρέπει να διατυπώνονται όλες οι απόψεις. Το να συνυπάρχουν, να συνομιλούν, να διαφοροποιούνται τα κόμματα είναι επίτευγμα της δημοκρατίας μας. Δυστυχώς όμως στη χώρα μας ενοχοποιούνται τα πάντα και καταβαραθρώνονται στην χειρότερη εκδοχή της ίντριγκας και της παραπολιτικής» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Από την πλευρά του ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας είπε ότι η κυβέρνηση είναι εθνικού και όχι ειδικού σκοπού.
ΠΗΓΗ ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: