Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Αθωώθηκε ο Παν. Βήχος –Υπέροχη νίκη και δικαίωση


Με ιδιαίτερη χαρά έγινε δεχτή η είδηση της δικαίωσης του συναγωνιστή Π. Βήχου. Αντί να τιμηθεί για τις πράξεις του βρίσκεται όμηρος μιας σκευωρίας από το κράτος και την Ασφάλεια, που επεδίωξαν την ηθική και όχι μόνο δυσφήμιση και εξόντωση. 

"Χθες, μετά από μια "συνοπτική" δίκη (δεν κράτησε ούτε μια ώρα), το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας αθώωσε τον αγωνιστή Παναγιώτη Βήχο από την απίστευτη και αστήρικτη κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων! 

Είναι η τρίτη και τελική απαλλαγή του από κατηγορίες που άκριτα και ουσιαστικά παράνομα του φόρτωσαν εισαγγελικοί λειτουργοί με βάση στοιχεία που προσπάθησε να του φορτώσει από το 2003 η αρμόδια για τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος υπηρεσία της αστυνομίας: οι άλλες δύο ήταν διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας (αθωώθηκε το 2009) και μαστροπεία (απαλλάχτηκε με βούλευμα το 2010)! Για την όλη υπόθεση καταδικάστηκε επίσης η Ελλάδα από το ΕΔΔΑ για υπερβολική διάρκεια της διαδικασίας (το 2011). 

Ως μάρτυρες κατέθεσαν δύο τεχνικοί, ο Παναγιώτης Δημητράς και -τελευταίος και καλύτερος- ο Αλέκος Αλαβάνος. Δωρεάν νομική στήριξη στον Παναγιώτη Βήχο παρέσχε το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι με το δικηγόρο του Θανάση Τάρτη." 


Στο πλευρό του  βρέθηκαν όσοι μοιράστηκαν και μοιράζονται τους αγώνες και τις ιδέες του, όσοι εκτιμούν και χαίρονται τη φιλία και συντροφική σχέση του δημιουργού και ονειροπόλου. 

Δε περιμέναμε από τα αστικά δικαστήρια να λογοδοτήσουν για τον Π. Βήχο. 

Όμως η παμψηφεί αθώωση του Παναγιώτη Βήχου με πρόταση μάλιστα και του εισαγγελέα, είναι η κατάρρευση του ψεύδους της ασφάλειας, η απελευθέρωση από τη 14χρονη ομηρεία και τη λασπολογία. 

Η επίθεση που δέχτηκε από τους χάκερ της ασφάλειας το politikokafeneio είναι η καλύτερη απόδειξη το πόσο υπολογίζει και τρομάζει τους κρατικούς μηχανισμούς ο αγωνιστής με τα απαράμιλλο ήθος και την αδάμαστη επαναστατική θέληση. 
ΠΗΓΕΣ ΕΠΣΕ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 

http://Diktiospartakos.blogspot.com
bixospanagiotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: