Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Επίσημο ενδιαφέρον, deal σε 45 μέρες για την ΑΕΚ

Επίσημο ενδιαφέρον, deal σε 45 μέρες για την ΑΕΚ

Επίσημο είναι πλέον το ενδιαφέρον ξένου επενδυτή για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως ανέφερε στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, ο εκπρόσωπός του, Γιάννης Βλάχος.

Με μικρή καθυστέρηση ξεκίνησε η Γενική Συνέλευση, η οποία γίνεται στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα. Από τους πρώτους που έφτασαν στο προπονητικό κέντρο ήταν ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Νίκος Νοτιάς, ο οποίος αφίχθη στις 9:10.
Λίγα λεπτά αργότερα, έφτασαν και οι Αντιπρόεδροι της ΠΑΕ, Καπετανάκης και Καψής, ενώ ακολούθησαν και οι υπόλοιποι μέτοχοι, ενώ το «παρών» δίνει ο Μιχάλης Τροχανάς, ο οποίος έφτασε στα Σπάτα μαζί με τον Θανάση Μιχαήλ, τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής.
Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα βρίσκεται και ο εκπρόσωπος του ενός εκ των υποψηφίων επενδυτών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τον δικηγόρο Γιάννη Βλάχο, ο οποίος εκπροσωπεί ξένο επενδυτή και θα παρουσιάσει την πρόταση στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.
Μάλιστα, ο Έλληνας δικηγόρος, μιλώντας προς τα μέλη της Γ.Σ. υποστήριξε πως ο ξένος επενδυτής ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ενώ από την πλευρά του, ο Σταύρος Αδαμίδης υποστήριξε πως νέο υπηρεσιακό Διοικητικό Συμβούλιο μέσα σε 45 μέρες θα μπορεί να μελετήσει τυχόν νέες προτάσεις, διάστημα το οποίο θα χρειαστεί η πλευρά του ξένου επενδυτή να προχωρήσει στον έλεγχο της ΠΑΕ.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρος» ΠΑΕ, ο οποίος μένει στη θέση του και ανέλαβε να... τρέξει την επόμενη «μέρα», υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από πλευράς Τούρκων επενδυτών για την ομάδα. Ωστόσο, από το Διοικητικό Συμβούλιο παραιτήθηκαν οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ, Καψής και Καπετανάκης.
ΠΗΓΗ sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: