Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Έδωσε μαθήματα η πρώτη μετά από 22 χρόνια εκπομπή "Επί του Πιεστηρίου" με τον Μάκη Κουρή


Μεγάλη βόμβα ο Μάκαρος απόψε. Συντρίμμια οι νταβατζήδες στο …πιεστήριο, που απέδειξε πως είναι η πραγματική πολιτική ανάλυση!

Στην έναρξη της πρώτης πολιτικής  εκπομπής "Επί του Πιεστηρίου"στο “Κόντρα”. Παρέλασαν όλοι, όσοι έχουν μείνει έξω από τις μεγάλες βαρωνίες. Ο Μάκης Κουρής έδωσε μαθήματα πολιτικής προσέγγισης και να φανταστείτε πως πριν λίγο καιρό έδινε την μεγάλη, προσωπική του μάχη. Την κέρδισε και επέστρεψε αναγεννημένος. Ίσως την πιό κρίσιμη στιγμή, τώρα που ο παγιδευμένος τηλεθεατής χρειάζεται οπωσδήποτε την άλλη οπτική γωνία.
Αν κρίνουμε από τις τοποθετήσεις, η εκπομπή θα γίνει μονοπώλιο πολιτικής ανάλυσης ειδικά μετά την παύση της αντίστοιχης εκπομπής του Ν. Χατζηνικολάου που έπαιζε την ίδια ώρα στο Άλτερ. Αντίβαρο στο μονοπώλιο του Mega δηλαδή, αφού δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να μπορεί να ανταγωνιστεί πρόσωπα όπως ο Λυγερός, ο …”κομαντάντε” που θεωρούμε θέμα χρόνου να επιτεθεί κλπ.
Τέλος, η παρουσία του Ν. Χατζηνικολάου, που μόνο τυχαία δεν ήταν. Μην αποκλείετε τίποτα. Για την ακρίβεια, κάτι νέο φαίνεται να γεννιέται. Νεό και ισχυρό, αν επαληθευτούν οι πληροφορίες μας.
Και δεν είμαστε ούτε εύπιστοι, ούτε “κουνέλια”. Η παρουσία όμως του Μάκη που κρατά την εφημερίδα με την συνεπέστερη, πατριωτική στάση εδώ και χρόνια, Το Παρόν, είναι μία εγγύηση ποιότητας. Μένει να δούμε εάν θα αντέξει ένας τόσο ισχυρός πόλος σε τόσο χαλεπές εποχές που η ιδιωτική διαφήμιση είναι στο Ναδίρ, ενώ η κρατική, πηγαίνει σε …γνώριμα λημέρια!
Με πηγή olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: