Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Οι πρωτιές του 2012






Τα πρώτα λεπτά του 2012 χτύπησε το τηλέφωνο στην 'Αμεση Δράση και η κλήση αφορούσε ενεργοποίηση συναγερμού σε κατάστημα. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο χωρίς ωστόσο να διαπιστώσουν κάτι το ανησυχητικό. 


Δύο λεπτά μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, η πυροσβεστική έλαβε κλήση που αφορούσε σε εγκλωβισμό ατόμου σε ασανσέρ επι της οδού Πάρνηθος 21, στην Αθήνα. Κι εκεί όπμως οι πυροσβέστες δεν χρειάστηκε να επέμβουν γιατί ο άνθρωπος είχε ήδη καταφέρει να απεγκλωβιστεί. Λίγα λεπτά αργότερα οι πυροσβέστες κλήθηκαν να απεγκλωβίσουν άλλο ένα άτομο απο ασανσέρ σε πολυκατοικία της οδού Πρατίνου, στο Παγκράτι.

Πρώτο πλοίο που μπήκε στο λιμάνι του Πειραιά ήταν το "Blue Star Delos", στις 2 τα ξημερώματα. Το μεσημέρι της πρωτοχρονιάς η διοίκηση του ΟΛΠ επεφύλαξε μεγαλοπρεπές "καλοσώρισμα" στο νεότευκτο πλοίο που πραγματοποιεί το δρομολόγιο στη γραμμή Πειραιά-Πάρο-Νάξο-Ίο-Θήρα. 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά Γιώργος Ανωμερίτης, αφού πρόσφερε τιμιτικά δώρα και βιβλία στον πλοίαρχο και το πλήρωμα, τους ευχήθηκε καλή χρονιά, το 2012 να έχουν καλά ταξίδια και να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τα νησιά με τον πιο καλό τρόπο. 

Απο την πλευρά του, ο 48χρονος πλnewsit.grοίαρχος του πλοίου Δημήτρης Διονυσάτος δήλωσε πολύ συγκινημένος και τυχερός που είναι καπετάνιος ενός τέτοιου πλοίου και ευχαρίστησε την εταιρεία που του εμπιστεύτηκε ένα τέτοιο καράβι.

Πηγή newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: