Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

66 μέρες απεργίας και συνεχίζουν οι Χαλυβουργοί (Βίντεο)


Μετά από 66 μέρες ηρωικού αγώνα σήμερα ομόφωνα οι απεργοί της Ελληνικής Χαλυβουργίας αποφάσισαν να συνεχίζουν τον αγώνα τους μέχρι την τελική νίκη. Μέχρι δηλαδή η εργοδοσία που σήμερα παρουσιάζεται ανένδοτη να αναγκαστεί να ανακαλέσει τις 50 απολύσεις και να επιστρέψουν οι απεργοί στην δουλειά με αξιοπρεπείς μισθούς.

Παράλληλα εντείνονται οι προετοιμασίες για την απεργία στις 17 Γενάρη που θα αποτελέσει ένα κομβικό σημείο στην αλληλεγγύη στους απεργούς Χαλυβουργούς.
Όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του «902»- οι απεργοί δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα τους.

Είναι ταξικό καθήκον μας να εκδηλώσουμε την συμπαράσταση μας στους απεργούς Χαλυβουργούς.
Στα πλαίσια αυτά θυμίζουμε και προηγούμενη ανάρτησή μας:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 

Την Παρασκευή 6 Γενάρη συναντιόμαστε στις 10 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Λόντου 6 Εξάρχεια, β' όροφος) και πηγαίνουμε συλλογικά (με τα αυτοκίνητά μας) στην «Ελληνική Χαλυβουργία» σε αλληλεγγύη με τους αγωνιζόμενους απεργούς (από 31/10) εργάτες. Εν όψει της κίνησής μας αυτής μαζεύουμε χρήματα, τρόφιμα και βιβλία τα οποία και θα παραδώσουμε στους απεργούς και όποιος θέλει μπορεί να τα φέρνει στα γραφεία μας την Πέμπτη 5/1 από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ. και βέβαια και το πρωί της Παρασκευής (πριν την αναχώρησή μας)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: