Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

AIΣΧΟΣ! ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!


 

Μόνο ντροπή και αίσχος μπορεί να προκαλέσει η παρολίγο «επιβράβευση» παιδόφιλων» από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με ποσοστό αναπηρίας, σύμφωνα με σχετική απόφαση στις 8 Νοεμβρίου του 2011. Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος ο κ. Κουτρουμάνης το πήρε πίσω!



Όπως αναφέρει η απόφαση, την οποία δημοσιεύει το antiparakmi.blogspot.com, οι παιδόφιλοι, τζογαδόροι, οι κλεπτομανείς και οι πυρομανείς "επιβραβεύονται" από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%.
Αν μάλιστα αποδείξουν ότι εκτός από παιδεραστές είναι και επιδειξιομανείς τότε επιβραβεύονται με επιπλέον ποσοστό αναπηρίας!( από 20% έως 30%).
Μάλιστα απολαμβάνουν και προνόμια, όπως για παράδειγμα μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ίσως ακόμα και επιδόματα...Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την αποκλειστική ανάρτηση της είδησης από το Ιστολόγιό  (και την κοινοποίησή  σε 2 βουλευτές) και
στο  Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, στις 8μμ, έσπευσαν να εξαγγείλουν διαγραφές στα "ποσοστά αναπηρίας" για σεξουαλικές διαταραχές και διορθώσεις στα "ποσοστά αναπηρίας" για τις σοβαρές παθήσεις: 

Άραγε επικίνδυνοι είναι μόνον οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ και οι ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΟΜΑΝΕΙΣ και οι κάθε είδους ανώμαλοι ή 
και αυτοί που νομοθετούν συνειδητά τέτοιες εξοργιστικές προκλήσεις;
Σε πλήρη αναδίπλωση αναγκάστηκε ο Γ. Κουτρουμάνης, μετά την απίστευτη γκάφα που πηγε να κάνει το υπουργείο Εργασίας

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, Αρ. Φύλλου 2611, 8 Νοεμβρίου 2011
pedofilia3

Δεν υπάρχουν σχόλια: