Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Χρυσοχοΐδης: «Πρόεδρος εδώ και τώρα»


Την αντίθεση του στην πρόταση του Γ. Παπανδρέου για μεταβατική διαρχία εκφράζει με γραπτή του δήλωση ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τονίζοντα ότι «το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται Πρόεδρο εδώ και τώρα».

«Η προσωπική απόφαση του Γ. Παπανδρέου να μην είναι υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνιστά έμμεση αναγνώριση των ευθυνών διακυβέρνησις του και αυτό τον τιμά» υπογραμμίζει ο κ. Χρυσοχοϊδης. Αντίθετα, προσθέτει ο υπουργός Ανάπτυξης ότι  «η προσπάθεια μετάθεσης του χρόνου ανάδειξης νέου Προέδρου μετά τις εθνικής εκλογές προδίδει μια αμετανόητη εμμονή που οδηγεί σε κατασπατάληση πολύτιμου χρόνου. Χρόνου που θα κοστίσει στο ΠΑΣΟΚ, στη δημοκρατική παράταξη και στην Ελλάδα. Υπάρχει προφανής δυσαρμονία του κινήματος με την κοινωνία. Η οποία μπορεί να αρθεί μόνον αν οι πολίτες κρίνουν και δώσουν εντολή». 

Και καταλήγει ότι «το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται Πρόεδρο και η χώρα προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης. Εδώ και τώρα. Αποδοχή της πρότασης Παπανδρέου ισοδυναμεί με σύμφωνο σιωπής πάνω από συντρίμμια. Και οδηγεί σε μόνιμη ύφεση τη δημοκρατική παράταξη». 

athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: