Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Απόδοση τιμής στον Κων. Δελλαπόρτα

 
Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο συγκλήθηκε χθές, 12/1/12, για την έκφραση οδύνης για το θάνατο του Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα και συλλυπητηρίων στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Κατά την τοποθέτησή τους ο Δήμαρχος και οι παρευρισκόμενοι αρχηγοί δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι εξέφρασαν τη θλίψη τους για την απώλεια του θανόντος αυτοδιοικητικού άνδρα,  του οποίου το προσωπικό ήθος, η συνεισφορά στα δημοτικά δρώμενα και η μαχητική προώθηση των συμφερόντων της πόλης κατά τη μακρόχρονη παρουσία του στα κοινά αποτελούν κοινή παραδοχή. 
Κλείνοντας ο Δήμαρχος Β. Βαλασόπουλος ανέφερε ότι στον Κ. Δελλαπόρτα άξιζε να είναι Δήμαρχος αυτής της πόλης, και τόνισε ότι γνώμονας για τη δράση της Δημοτικής Αρχής αποτελεί πάντα η ενότητα του ηλιουπολίτικου λαού.
Το Δημοτικό Συμβούλιο για την απόδοση φόρου τιμής στον εκλιπόντα, αποφάσισε ομόφωνα να κηδευτεί δημοσία δαπάνη, να είναι μεσίστιες οι σημαίες του Δήμου κατά την ημέρα της κηδείας του, να δοθεί το όνομά του σε οδό ή πλατεία της πόλης, και να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία, που θα γίνει την Παρασκευή, 13/1/12, στις 14.30, στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου.
12/1/12

Δεν υπάρχουν σχόλια: