Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Δημοκρατική Συμμαχία: ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ και ΛΑΟΣ στον μικρόκοσμό τους


Το πρόβλημα της κυβέρνησης Παπαδήμου είναι ότι τα κόμματα που συμμετέχουν σ΄ αυτήν ζουν στο μικρόκοσμό τους, υποστηρίζει η «Δημοκρατική Συμμαχία». 


Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Δ. Ζαφειριάδης δήλωσε ότι οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ διχάζονται και ασχολούνται με την εσωκομματική αντιπαράθεση για τη διαδοχή, αδιαφορώντας για το κυβερνητικό έργο, παράλληλα δε κατηγόρησε την ηγεσία της ΝΔ ότι αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση που συμμετέχει, επειδή δεν θέλει να λάβει αναγκαίες αποφάσεις που έχουν κόστος. Επίσης, είπε ότι ο κ. Καρατζαφέρης με καθημερινές δηλώσεις αναζητά άλλοθι για να αποχωρήσει όποτε θα τον βολέψει. 

«Την ώρα που η Ελλάδα έχει μπροστά της την πιο δύσκολη διαπραγμάτευση, τα τρία κόμματα που συγκυβερνούν αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενισχύουν τη σύγχυση και το έλλειμμα εμπιστοσύνης στην κοινωνία», δήλωσε ο κ. Ζαφειριάδης, ο οποίος τοποθετήθηκε και για το θέμα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. 

Συγκεκριμένα, κάλεσε την κυβέρνηση και την τρόικα να συνειδητοποιήσουν ότι οι αδυναμίες του εφαρμοζόμενου προγράμματος δεν συνδέονται με τον ιδιωτικό τομέα, αλλά με τον ανεδαφικό σχεδιασμό των αποκρατικοποιήσεων, τις κοινωνικές επιπτώσεις τής πολύ μεγάλης ανεργίας και το πάγωμα της οικονομικής δραστηριότητας.

Πηγή: www.athina984.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: