Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Πρωτοχρονιά με απόρους έκανε ο Λουκάς Παπαδήμος


Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το κλειστό γήπεδο του Ρουφ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αλληλεγγύης που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων.

 

Τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής. Οι κκ. Παπαδήμος, Καμίνης και Καψής, παρακάθησαν στο γεύμα, συνομιλώντας και ανταλλάσσοντας ευχές για καλή χρονιά με τους αστέγους και απόρους, από τους οποίους άκουσαν αιτήματα για ενίσχυση των προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε «ιδιαίτερα ευτυχής» που είχε την ευκαιρία να γιορτάσει την πρωτοχρονιά με ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη: «Ήταν μια όμορφη, πιστεύω, και ζεστή ατμόσφαιρα», πρόσθεσε και αφού συνεχάρη τον δήμαρχο Αθηναίων, τους συνεργάτες του, τις εθελόντριες και τους εθελοντές, και όσους οργάνωσαν την εκδήλωση, η οποία, όπως είπε, έχει μεγάλη σημασία για όλους μας», κατέληξε, τονίζοντας: «Πιστεύω να βρουν και μιμητές και υποστηρικτές, είναι αναγκαίο αυτές οι προσπάθειες να διευρυνθούν και να ενισχυθούν».


ΠΗΓΗ DiferNews/ Το βίντεο από newsite.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: