Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Αγαπούλα...τα λεφτά !

Αγαπούλα...τα λεφτά !

Το είδαμε κι αυτό. Ο ... πολιτικός κρατούμενος Μάκης Ψωμιάδης έστειλε από τα Σκόπια εξώδικο  σε γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Ο κ. Ψωμιάδης ζητάει την άμεση παύση της προβολής διαφήμισης της εταιρείας, στην οποία ο πρωταγωνιστής υποδύεται τον πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας που βρίσκεται στη φυλακή και χρησιμοποιεί τη λέξη «αγαπούλα», ζητώντας την... κουκούλα.
Ο πρώην πρόεδρος της Καβάλας, εκτός του ότι ζητά να μην ξαναβγεί στον «αέρα» η διαφήμιση, επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων του και για αποζημίωση «λόγω ηθικής βλάβης, λόγω προσβολής της προσωπικότητάς του»!
Μάλιστα, στο εξώδικο που απέστειλε, ο κ. Ψωμιάδης επικαλείται την συνέντευξη του ηθοποιού Τάκη Σπυριδάκη -και πρωταγωνιστή στη διαφήμιση- στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», αναφέροντας:
«Είναι προφανές ότι ο ηθοποιός που υποδύεται τον "Πρόεδρο’’ υποδύεται εμένα. Η όλη διαφημιστική καμπάνια στηρίζεται μάλιστα σε ατάκες που έχουν ταυτιστεί με εμένα, όπως η λέξη ‘’αγαπούλα’’ αλλά και άλλες, οι οποίες ταυτίζονται από το κοινό και συνδέονται συνειρμικά και άμεσα με την προσωπικότητά μου».
Λέτε να έχει πατεντάρει κιόλας την έκφραση;
paraskhnio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: