Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ο Θ. Πάγκαλος για τη διαρχία και την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ


Αρνητικός στο ενδεχόμενο διαρχίας στο ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τονίζοντας ότι "ένα τέτοιο σχήμα δε μπορεί να εφαρμοστεί στην Ελλάδα, γιατί δεν έχουμε την κατάλληλη παιδεία και υπόβαθρο. Αν ήμασταν στο Λουξεμβούργο ή τη Γερμανία θα ήμουν υπέρ μίας τέτοιας προοπτικής, η οποία προάγει τη δημοκρατία και την άσκηση και εσωκομματικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση".


Αναφερόμενος στην διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε ότι όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι. “Δεν καταστρέψαμε τη χώρα. Υπήρχε έλλειμμα και χρέος, τα οποία έπρεπε να αντιμετωπιστούν. Δε μπορούσαμε να φανταστούμε στην αρχή της κρίσης ότι δύο χρόνια μετά, θα είχε λάβει τέτοια έκταση, με αρνητικές εκτιμήσεις και υποβαθμίσεις γαλλικών κρατικών ομολόγων” ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.

Παράλληλα, ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο Mega, υπογράμμισε ότι “η πολιτική που εφαρμόσαμε ήταν αναγκαστική αλλά αποτελούσε εκ των πραγμάτων πολιτική του ΠΑΣΟΚ.”

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ και τους πιθανούς υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ξεκαθάρισε ότι "εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω σε καλλιστεία. Θα ψηφίσω με βάση τις απόψεις και θα επιλέξω αυτόν που είναι πιο κοντά στις απόψεις μου".



real.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: