Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Είναι μόλις εικοσιπέντε ετών και , όμως 'εκανε sex με 5.000 διαφορετικούς άνδρες


 

  Έκανε sex με 5.000 διαφορετικούς άνδρες
 
 Είναι μόλις εικοσιπέντε ετών και , όμως, όπως ισχυρίζεται τουλάχιστον, έχει κιόλας έρθει σε σεξουαλική επαφή όχι με έναν και με δύο ή έστω δέκα διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους, αλλά με 5.000!!!
Έχει, βεβαίως, και τα ανάλογα πειστήρια, όχι εσώρουχα ή άλλα αντικείμενα των ερωτικών της παρτενέρ, αλλά διατηρεί ημερολόγιο, στο οποίο με απόλυτη ακρίβεια και τάξη, καταγράφει όλες τις συνευρέσεις της, σημειώνοντας και λεπτομέρειες, όπως την ώρα ή το μέρος όπου έκανε έρωτα και μάλιστα, βαθμολογεί τους συντρόφους της, ανάλογα με την επίδοσή τους... 
Η 25χρονη Νίκι Λι (Nikki Lee) υποστηρίζει ότι έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε σε ηλικία 16 ετών και από τότε έχει κάνει σεξ όπου μπορείτε να φανταστείτε. Σε κλαμπ, πάρκα, κινηματογραφικές αίθουσες, μπαλκόνια, αυλές, παραλίες κ.τ.λ.

Η αχόρταγη Λι ανέφερε πως ποτέ δεν κάνει σεξ δύο φορές με ένα άνδρα, αλλά πάντα one night stands και για να τους αποφύγει τους δίνει ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου.
Ωστόσο, στην τακτική της αυτή καμία φορά κάνει και εξαιρέσεις, όπως διηγείται η ίδια, αφού μια φορά που πήγε διακοπές στη Ίμπιζα συνευρέθηκε με 4 άνδρες μέσα σε ένα βράδυ.
«Έχω δύο κανόνες: ποτέ δεν πάω με άνδρες που είναι δεσμευμένοι και πάντα παίρνω προφυλάξεις», είπε συμπληρώνοντας με νόημα ότι όλα τα άλλα επιτρέπονται.
«Τώρα έχω πάει με 5.000 άνδρες και οι φίλες μου με συμβουλεύουν να πάω να δω κάποιον ειδικό, καθώς λένε πως είμαι εθισμένη στο σεξ. Ε, λοιπόν εάν είμαι εθισμένη στο σεξ δεν με νοιάζει, περνάω καλά και δεν θέλω να θεραπευτώ!» , λέει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: