Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ο Τύπος του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου 2011



ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Στον ερχομό της... Βέρμαχτ σε όλη την Ευρώπη αναφέρεται στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, που κάνει λόγο για οικονομικό Αρμαγεδδώνα στη ευρωζώνη
ΤΑ ΝΕΑ
"Τρέξε, Λουκά, τρέξε!" είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που τονίζει ότι η κυβέρνηση έχει μπροστά της κούρσα 100 ημερών. Αναφορά στα νέα μέτρα που φέρνει το Μεσοπρόθεσμο και στην πιθανότητα να ζητήσει βοήθεια η Ισπανία από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Έθνος
"Μια πόλη κοιμάται στους δρόμους" είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στη ραγδαία αύξηση του αριθμού των αστέγων.
Ελευθεροτυπία
Για εμπαιγμό των ανέργων κάνει λόγο η εφημερίδα στο κεντρικό της θέμα σήμερα. Σημειώνει ότι ακόμα και με ένα μεροκάματο, καλούνται να πληρώσουν έκτακτη εισφορά. Αναφορά και στα γεγονότα της πλατείας Ταχρίρ στην Αίγυπτο.
Ελεύθερος Τύπος
"Τελευταία ευκαιρία για τη διάσωση του ευρώ" είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στις ραγδαίες εξελίξεις στην ευρωζώνη, σημειώνοντας ότι η Γερμανία την οδηγεί στον γκρεμό.
Αδέσμευτος Τύπος
Στην αποδοχή των προτάσεων Σαμαρά από το ΔΝΤ, αναφέρεται στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, που παραθέτει και έναν χρήσιμο οδηγό για τα χαράτσια.
Αυριανή
"Μετράει μέρες το ευρώ" είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας σήμερα. Γίνεται λόγος για διάλυση του ευρώ και χρεοκοπία πολλών χωρών εντός της ευρωζώνης.
Βραδυνή
Στον τρόπο αναγνώρισης των πλασματικών ετών για παλαιούς και νέους ασφαλισμένους αναφέρεται στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα.
Espresso
"Έπεσε η αυλαία για μένα" είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας και αναφέρεται στη συνέντευξη του μεγάλου ηθοποιού Θύμιου Καρακατσάνη.
Ο  πρωινός τύπος
Καθημερινή
"Ασφυξία σε όλη την ευρωζώνη" είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας σήμερα. Εκτενής αναφορά και στις νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην πλατεία Ταχρίρ.
Αυγή
"Αποτελειώνουν τα νοικοκυριά" είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στα νέα μέτρα που φέρνει η επικαιροποίηση του Μεσοπρόθεσμου.
Ριζοσπάστης
"Λαϊκός αγωνιστικός αναβρασμός" είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας σήμερα, που αναφέρεται στην καθημερινή ενδυνάμωση της λαϊκής πάλης.
 
 
ΠΗΓΗ news247.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: